40/60W E27 LED Garaj Lumina 6000LM 85-265V de Înaltă Bay Lampa Deformabile Plafon Lumina Super-Luminos Iluminat Industriale

21.18lei

29.81lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Super bright LED-uri garaj lumina cu 3 super-luminos reglabil ABS bec LED capete.

Foloseste tehnologia LED, cu 3X20 PC-uri de top diode, 6000 lumeni, 6000K lumina zilei, CRI80 +, mediu E26 / E27 bază, doar cu șurub și este gata de utilizare.Poate fi folosit pentru 85V si 265V zona de intrare, 50.000 de ore garaj viață, oferind cele mai bune de iluminat interior experiență.

Deformabil de plafon lumina, CONDUS de garaj lumina adoptă unic reglabil unghi larg de design, fiecare aripă pot fi reglate la 90 de grade, în funcție de cererea dumneavoastră poate fi o alegere garaj iluminat curbei de distribuție, care va face lumina acoperi ajunge la 360 ° domeniu.Perfect pentru garaje, ateliere, depozite, subsoluri, magazine auto, de transport de marfă birouri, comercial mail, ateliere și alte locuri unde luminoase este nevoie de lumina.

De înaltă performanță: 60W garaj mare a luminii, economie de energie, o luminozitate ridicată, consum redus, scăzut de generare a căldurii, durata lunga de viata, rezistenta la coroziune; sistem de răcire avansat, ABS design viteze de până disipare a căldurii, și este mult mai utilizat în condiții comerciale de iluminat și de iluminat industriale, cum ar fi Atelierul de lumini, candelabru garaje, interior plafon lumini de lucru, în aer liber garaje.

Viață durabil-60W LED garaj lumina cu mediu E26 / E27 bază, efectuate în condiții de siguranță avansate carcasă ABS și PC-ul, stabil la performanță maximă, durabil, mai mult de 50.000 de Ore, de mare efect de economisire a energiei, iluminat același efect peste 80% economie de energie decât lămpile tradiționale.

IP65 rezistent la apa.

Sigilat design de carcasă poate fi folosit în mod normal în aer liber ploios sau umed mediu.

Mare de culoare indice de redare a> 80, a restabili culorile originale, larg presiune 85-265V, potrivit pentru orice țară.

Deformabile de design pentru a satisface cerințele diferite medii de iluminare.

Potrivit pentru stadioane, teatre, depozite, parcari, garaje, etc.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru/Albastru/Portocaliu

Shell material: plastic

Fascicul de unghiul: 90-360°

Rezistent la apă evaluare: IP65

Temperatura de culoare: 6000K (lumina alba)

Tensiune de alimentare: AC85-265V

Putere: 60W

Numărul de margele lampa: 2835 72LED

Flux luminos: 6000LM

Dimensiune produs (aproximativ): așa cum se arată

Greutate produs: aproximativ 300g

Metoda de instalare:

1. Înșurubați becul în E26 / E27 bază / suportul. (Nu strângeți prea tare pentru a evita deteriorarea titularul de lampă.)

2. Reglați iluminarea corespunzatoare unghiului de mișcare a DUS capul.

Funcționarea în condiții de siguranță:

Numai pentru uz interior.

Pentru că titularul de lampă nu este rezistent la apă, nu este permis a fi utilizat în aer liber.

Avertizare:

1. Acest produs conține intensitate mare LED-uri dispozitive.Pentru a preveni daune permanente ochilor, nu priviți în fascicul de la mică distanță.

2. După ce becul este pornit pentru un timp, acesta va deveni fierbinte, dar aceasta nu va afecta utilizarea normală.Dacă aveți nevoie să înlocuiți lampa de la acest punct, trebuie să-l opriți și așteptați pentru un timp înainte de a va raceasca.

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X LED Lumina Garaj

Etichete: toc multi tool, b22 deformabile lumină led-uri, lamparas techo, bec e40, lampa de atelier, hambar lampa, e27 b22, femeile inalte, ue depozit, tin lumini plafon

Garanție Iluminat Industrial
Tensiune 85-265V
Sursa De Alimentare AC
Este De Becuri Incluse Da
Caracteristici De Înaltă Bay Lampa
Origine NC(de Origine)
Tipul De Bază E27
Nume De Brand alloet
Tip Comutator Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
Numărul De Model LED-uri Lumina Garaj
Corpul Material Plastic
Certificare NICI unul
Este Estompat Da
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea