2 BUC 150W Miniere Lampa UFO LED 220V 2835 Margele Lampa marcajul CE, FCC Si ROHS Mai Mult de 30.000 de Ore de Viață Subțire Anodizat de Înaltă Bay LED

198.25lei

257.46lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

2 BUC 150W Miniere Lampa UFO LED 220V 2835 Margele Lampa marcajul CE, FCC Si ROHS Mai Mult de 30.000 de Ore de Viață Subțire Anodizat de Înaltă Bay LED

Puncte:

1、Foarte luminos: spoturi transpira mare creștere clădiri, ateliere, mine, săli de expoziție, minerit, exploatare, supermarket-ateliere de proiectare, ateliere, garaje, fabrici în lumină albă rece.E imbatabil lumina, doar locul de muncă în cazul în care ai nevoie de lumina puternica.

2. Easy pentru a instala: Fiecare led magazin de lumină vine cu instrucțiuni detaliate de instalare.Puteți să urmați instrucțiunile pentru a finaliza instalarea rapid și ușor.Led-uri de inundații este foarte subțire și poate fi cuplat la S cârlig.

3、Ultra-înaltă calitate: de Înaltă Bay LED-ul este profesional anodizat, lustruit și sablat să reziste la presiune ridicată și rugina.

4、Eficient de răcire structura: lampă de atelier adoptă conceptul integrat de turnare de răcire.Acest lucru înseamnă că lampa are o viață mai lungă.

5、garanție de Doi ani: spoturi cu LED-uri au o medie de viață de mai mult de 30.000 de ore.Produsele noastre au trecut CE, FCC si ROHS certificare pentru a asigura siguranța.

"""Caracteristici:

1.Lampa are o bună disipare a căldurii și poate reduce probabilitatea de eșec.

2.Lampa este ușor de instalat și de demontat și poate fi folosit în condiții de siguranță.

3.Potrivite pentru case, depozite, fabrici, laboratoare, săli de sport, magazine și multe altele.

Metode de plata:

Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

Plata ta va fi verificată prin Balioilhaircare.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

Dacă scopul tău este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Balioilhaircare.ro.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul: Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

De obicei este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: mare minerit cadru, led mastergrow, omul ozn, ore timp, 3d dragon lampa, lampa led tube, saturn planeta lampa, șirag de mărgele pentru jewelri face, al meu placa de baza, lampă solară

Numărul De Model industriale de înaltă bay lumini
Utilizare Industriale
Ocazie Minerit,Expoziție,Sala,Stadion,Naval,Supermarket
Sursa De Alimentare Solar
NR. Led-uri 204
Sursa De Lumina Fluorescente
Certificare UL
Lumen 18000lm
Corpul Material BAMBUS
Tensiune AC 220V-240V
Garanție 12 Luni
Este Estompat No
Fascicul 120 Grade
Este De Becuri Incluse No
Tipul De Bază E26
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand HUAN SHI JUN
Culoare LED-uri alb rece 6000K-6500K
Tip Comutator NICI unul
Caracteristici de înaltă bay lumină led-uri
Putere 150W
Tip LED 5730

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea