Iiniim Sexy Negru Mens Piele Strălucitoare Brevet Bikini Cureaua Gay Lenjerie de corp de sex Masculin Lenjerie intima Sexy cu Penisul Găuri

15.77lei

17.92lei

-11 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Setul Include : 1 buc Lenjerie pentru Barbati

Stare : Nou fara eticheta

Material : Piele

Caracteristici : Sexy Bărbați din piele de brevet cureaua gay lenjerie de corp.Husă față cu 2 sexy orificii, fundul deschisă.Piele strălucitoare material, sexy și glamour.Perfect pentru lenjerie de noapte și plăcerea de sine.

Marime : M-XL ( vă RUGĂM să verificați de măsurare efectivă a alege mărimea potrivită .)

Marimi : sugerat de vârstă și înălțime este doar pentru referință.Dacă măsurarea este plutind între două dimensiuni, recomanda alegerea de dimensiuni mai mari. (Măsurătorile prezentate în graficul de dimensiunea se referă la măsurători de elemente, nu corpul)

Tag Nr.Adult Dimensiunea Recomandată Talie M M 24.5-36.0"/62-92cm L L 27.0-38.5"/68-98 cm XL XL 29.0-41.0"/74-104cm

Sfaturi: dimensiunea este măsurată prin mâini, vă rugăm să permiteți minore eroare de măsurare.Foto de culoare ar putea fi un pic diferit de produsul real datorită display color de diferite monitoare.

Etichete: gay bărbați lenjerie de corp, bărbați slip, costume de baie, cureaua, femei curele, sex gay, femeile iubesc romantismul alunecare gay, oamenii lenjerie de mătase, gay barbati din piele, omul de lenjerie de corp, gay lenjerie

Gen BĂRBAȚI
Stil Exotice
Model Tip Solid
Numărul De Model Bărbați Lenjerie G-string
Material Poliester
Decor Paiete
Nume De Brand iiniim
Tip De Element Chilotei
Slip & Boxeri Boxeri
Obscene Imagine No
Sugestiv Sexual No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea