168W 42LED Lumina UV LED Unghii Uscător de UVLED Unghii Gel Lampa Arcuite în Formă de Lămpi pentru Unghii Perfecte Degetul mare de Uscare Soluție

36.59lei

44.64lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pachetul Include:

1 x Lampa de Unghii

1 x Cablu USB

1 x Instructiuni

Caietul de sarcini:

Nume: Lampa De Unghii

Culoare: Alb

LED Cantitate:42/18 (în funcție de alegerea dvs.)

Putere de intrare: 5V / 1A

Material: ABS

Putere: 168W/54W

Încărcare de Tip: USB de Încărcare

Lungime de unda: 365 + 405nm

Dimensiune: 220x190x11mm/8.66x7.48x4.33 inch

Caracteristici:

----- Are o funcție de memorie, acesta va conta în jos de timp setat ultima dată și se va opri în momentul în care ai pune-ți mâinile și continua calendarul atunci când a pus mâna din nou.

----- 4 Calendarul butoane sunt amplasate pe suprafața, 10s,30s, 60s,99s puteți seta intervalul de timp în funcție de cantitatea de gel de unghii aplicat pe unghii pentru o perfecta arta de unghii.

----- 42Pcs UV/LED margele sunt construite în interior, poate vindeca gel de unghii rapid, fără a dăuna sau întunecarea pielii, oferind clienților dumneavoastră cu un mic nail art experiență.

----- Automata senzor infraroșu este adoptat, ceea ce este pornit în mod automat, fără a apăsa orice tastă, puteți să-l porniți de a pune mâinile și-l oprească de a pune mâinile.

----- Ecran mare, arată precis timpul de întărire, foarte convenabil și simplu de utilizat, nu este nevoie să vă faceți griji despre dvs. de unghii, geluri sunt vindecat de-a lungul timpului.

----- USB de încărcare, lumină în greutate, ușor de operat, într-adevăr foarte convenabil pentru tine de a utiliza la domiciliu sau la salon de unghii.

Note:

-Din cauza diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

-Vă rugăm să permiteți o mică diferență datorită măsurare manual

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: perie pisica de jucarie, arc lampa, lampa uv, gel lampa, lampa led uv unghii, pentru zgarieturii de pisica, picior lampa, cat racleta, lampa cu arc, arc lampa de podea

Putere 168w
Tip Lămpi cu LED-uri
Material ABS
Margele Lampa 42 LED-uri
Nume De Brand PANSLY
Mărfuri De Certificare A Calității 3C

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea