Nordic Copiii Se Joacă Cort Castel Printesa Roz Casă De Joacă Tipi Enfant Interioară Fete Pentru Copii Patut Baldachin Net Cort Pat Camera Copiilor Decor

52.90lei

76.64lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Nordic Copiii Se Joacă Cort Castel Printesa Roz Casă De Joacă Tipi Enfant Interioară Fete Pentru Copii Patut Baldachin Net Cort Pat Camera Copiilor Decor

Puncte: 1、Decor Rafinat: semi-circular pat cu baldachin poate fi instalat în perete, de cotitură pentru camere de copii într-un drăguț și elegant castel.Cu acest pat cu baldachin, copilul tau va avea, de asemenea, o mai placut mediu de dormit și mai distractiv.

2、Usor de Asamblat: copilului cortul este usor de configurat și demontați în conformitate cu instrucțiunile noastre.Printesa ta va fi capabil pentru a începe jocul imediat, fără a aștepta complicate de asamblare.Și acesta este fabricat din bumbac de înaltă calitate, moale, respirabil și sănătos.

3、Perfect Dimensiune: copiii pat cu baldachin caracteristici corespunzătoare dimensiuni, pentru a fi specific,(despre) half-moon baldachin diametru 120CM/47.24 în, baldachin pe inaltime 70CM/27.56 în, plasă de lungime - 180CM/70.87 în lungime totală - 250cm/98.43 în, pat Cu baldachin este foarte potrivit pentru pătuțuri și paturi pentru copii.Patul cu baldachin este ușor de îndepărtat.

4、Cadou Excelent: Acest pat de copil cort joc va fi un cadou special pentru copilul tau.Și se va crea o zonă de joacă pentru copii, să le ascundă, somn, joaca si distreaza-te.

5、Fabulos de Servicii: scopul Nostru este de a face tu și copiii tăi la fel de fericit ca posibil.Deci, dacă aveți orice întrebare cu privire la produs, vă rugăm să contactați utilizare.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Dimensiuni:

Jumătate-moon baldachin diametru 120CM/47.24 în

Baldachin inaltime 70CM/27.56 în

Net lungime - 180CM/70.87 în

Lungime totală - 250CM/98.43 în

Material: pânză de bumbac + American avansate de plasă

Lista De Ambalare:

1x Copii Pat cu Baldachin

1 x Plasă de Țânțari

Etichete: canopi, stele copil cort, ori partidul cort, diys copii cort, tipi cort copii baieti, foto camera copilului, tabără în aer liber cort, pat copil cort, 3d cortina, decor camera

Tip cort
Avertizare NICI unul
Intervalul De Vârstă 3 ani
Nume De Brand MezoJaoie
Material Pânză
Caracteristici Gonflabile
Numărul De Model cort

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea