10buc BRAND NOU POL de 2M ,fibră de carbon sondaj poli,GPS TOPOGRAFIE TIP

2 672.44lei

3 299.31lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

10BUC fibră de carbon sondaj rod,fibră de carbon pol,2M , GPS TOPOGRAFIE

2M (1M fiecare)

5/8" fir

acest produs de 10buc ..si 10buc roșu bac...fiecare sac cu 2 poli ,face împreună este de 2M

transport

Vom aranja transport maritim pentru tine în termen de 48 de Ore după ce plata a fost procesată cu excepția sărbătorilor.

-Am expediat doar la a confirmat adresa oferite de PayPal.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa din PayPal se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.Dacă nu, vă rugăm să ne anunțați înainte de a te-am trimis pachetul, sau nu va fi responsabil pentru nici o pierdere.sper că ai putea înțelege.

Pentru cumparatori:

1: Ca un nou vânzător ebay, vă rog să-mi respecți demers, Dacă vei câștiga articol, vă rugăm să plătească o sumă de bani pentru a câștiga în termen de 3 zile.dacă nu, vă vom trimite un e-mail pentru a vă reaminti.Vă mulțumim pentru dvs. de cooperant am armonia foarte mult!!!!!

2: vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv după ce a primit pachetul nostru sunteți mulțumit cu el.după cum știți, fiecare vânzător lucrează din greu pentru feedback-ul pozitiv.vom face același lucru cât mai curând posibil prea.

3.Dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi un feedback negativ.Lăsa feedback negativ, nu va rezolva problemele.De comunicare între vânzător și cumpărător este mai important și mai eficient decât a lăsa un feedback negativ.

4.Vom face noastre cele mai bune pentru a păstra legătura în timpul tranzacției, dacă aveți orice întrebare cu privire la elementul din listă, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne, suntem siguri că vom ajunge la un acord pentru a rezolva problema.

Etichete: vintage echipamente de topografie, echipamente de topografie magazin, sokkia stația totală, baterie sokkia, ancheta gps topografie, fibra de carbon pulbere, sondaj, instrument de măsurare instrumente, gps instrumente de topografie, spuma mâner

Numărul De Model 2M lungime POL
Tip Instrument De Construcție Piese

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea