34mm Lemn Ferăstrău Oscilant Lame Instrument de Piese

18.99lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Realizate din excelentă tehnică de fabricație și materiale de înaltă calitate, Lemn Oscilant pânze de Ferăstrău pot da de tăiere eficientă experiență.

Caracteristici Principale

TĂIETURĂ CURATĂ DE FIECARE DATĂ

Fie că este vorba de metal, lemn, plastic sau fibra de sticla.Asociat cu un instrument puternic, Hardware-ul oscilant văzut lame oferi un mod fiabil precisă și rapidă a tăiat pentru locul de muncă, puteți fi mândri.

BUILT-IN PROFUNZIME PRECIZIE MARKERI

Puteți folosi pentru tăieturi delicate cu o acuratețe de până la 1 mm.Atât metrice și imperiale sisteme de măsurare sunt afișate pentru utilizatorii din întreaga lume.

COMPATIBIL CU MAJORITATEA INSTRUMENT MARCI

Această lamă set este compatibil cu majoritatea ferăstrău oscilant instrument de branduri, cum ar fi DeWALT, Milwaukee, Makita, Ryobi, Ridgid, Porter-Cable, și multe altele.

SURCLASEAZĂ OVERPRICED LAME

Un pachet normal conține trei lame, fiecare realizat din materiale de înaltă calitate, care este mult mai cost-eficient decât lamele de același grad.Caietul de sarcini

Materiale

Oțel carbon de înaltă

Greutate Produs

15G

Dimensiune Produs

90 × 34 × 2MM

Conținutul Pachetului

Lemn Ferăstrău Oscilant Lame × 1 Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

Etichete: fein multimaster instrument, lama pentru renovator, bosch ferăstraie electrice, ambarcațiuni din lemn, Stihl 024, Văzut, banzic lama, electr văzut, gol din lemn, părului cu laser

Origine NC(de Origine)
Tip Instrument De Putere Părți
Utilizare DIY acasă
Nume De Brand Zimir
Material Oțel Carbon De Înaltă

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea