Mini Stryn motor model în miniatură puterea aburului tehnologia de producție mici, mici de generare de energie Ming experimentale jucarii

82.50lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Trimite un bec, copilul nu are clip video de crocodil, se taie USB capul, de a primi motorului, consumul de alcool nu se poate compara.

Foc foc Mare

95% alcool.

Nu se poate adăuga apă

Nu poate fi realimentare

Timp de 2 minute.

Nici un folos, kerosen, benzină, bricheta ulei, lichior, lumânări.

Aveți nevoie pentru a apela la volanta.

Nu mai curea soluție.

Dinamic Figura 1 este o structură normală, Dinamic Figura 2 este un alfa structura, frecare mic de transfer, de mare putere și performanță puternică superior de Alcool nu se potrivesc.

Motorul are nevoie de apă, aer uscat și aer pentru a genera energie.Cea mai mare civilizație a omenirii a fost reprezentată de motorul cu aburi în prima revoluție industrială, atât de mulți oameni au fost curiosi principiile sale.Cea de-a doua revoluție industrială a reprezentat energie electrică.Aerodinamica este bogat în fizică cunoștințe, un singur cilindru de motor cu ardere externă.Intuitiv motor de principiu, inteligent jucărie de predare experimentul echipamente, dragostea fizica de A cumpăra jucării cu aceeasi bani, am ales pentru a ajuta copiii să învețe.Interesul copilului în procesul de învățare este destul de diferită de cea impusă de noi. .Sper că acest copil poate sa junior doi elevi, prima lecție de fizică a aprofunda impresia după interes.Deoarece individuale cumpărătorul încalcă operațiune a condus la ruptura de sticlă, expres motivul pentru expres, și a cerut pentru o înlocuire gratuită.Deci, vă rugăm să verificați cu atenție la primirea de bunuri.Dacă nu există nici un prejudiciu, vă rugăm să lăsați un mesaj în acea zi, și va fi invalid pentru doua zile.Lungimea este de 160, lățimea este de 87, înălțimea este de 1 la 10 - dimensiunea cutiei este de 195, 105, 105, 140 (unitate de măsură mm) greutate brută 680 de grame. - Mod de a obține ulei: fiecare motocicleta magazin are o sticlă goală de ulei, astfel încât să puteți cumpăra unul. 2 făcut în eprubetă mică atingere mare tub de testare perete? 3 atunci când o parte a întors, a făcut mic tub de testare atingeți în jurul valorii de și în jurul valorii de? 4 asigurați-vă că sticla nu este deteriorat. 5 ac de perete nu poate fi uleiul și apa. 6 7 8 nu utilizați lumânări la căldură. 9 de încălzire 90 de secunde pentru a trage volanta. 10.LED pornire și instalați din nou - nu de cotitură.

11. păstrați trahee liberă - fără întoarcere.

12 - nu de cotitură Nota 1: alcool lampa lampa nu se poate atinge de încălzire cilindru (rupt tub de sticlă) Nota 2: atunci când mașina este reglată, scoateți lampa cu alcool.Nota 3:----- (rupt tub de sticlă) Nota 4: ulei pe la 3 puncte de cupru capul și arborele cotit este (mai repede).Nota 5: biela și arborele cotit nu mor prea greu.Nota 6: nu adăugați apă.

De mare viteză L instalare video v.youku.com/v_show/id_XMzEzNDY5MzY4MA==.html?Spm=a2h3j.8428770.3416059.1 & debug=flv

Caldă și rece cilindru de instalare video v.youku.com/v_show/id_XMzEzNDY3MzU2MA==.html?Spm=a2h3j.8428770.3416059.1 & debug=flv masina cu performante bune trebuie să fie precise.Expres transport nu se întoarce, vă rugăm să urmăriți video Youku pentru întreținere.

Etichete: pentru generator de abur, miniatură de aburi piese de motor, mică putere tiller, abur viu piese de motor, mini motor cu ardere, mini motor gasolina masina, mini motor cu aburi piese, piese motor cu aburi, motor hobby, baby scaun cu rotile

Vârsta de aplicare 12 ani
Model unul
clasificarea de culoare Am placa de aur 108 L alb bord 100
Tip Instrument De Putere Părți
Material Aluminiu-Aliaj de cupru
Utilizare Comerciale Fabricarea

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea