10 buc Mini-Alimentare Pas în Jos Modul LM2596s 3A DC-DC Buck Converter Lm2596sdc-Dc Buck Module

16.39lei

20.48lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Toate Folosesc SANYO Stare Solidă Condensator, 36u Îngroșat Placa de Circuit, Q Mare Valoare, de Mare Putere Inductor Cu Ieșire Indicator LED

Este Recomandat Să Utilizați Curent în Termen de 2.5-o Pentru Timp de Ore de Lucru, Și Chiuveta de Căldură (de Ieșire de mai Sus 10W) ar Trebui să Fie Adăugate, Dacă curentul Depășește 2A;

Ca Acesta Este Un Pas în Jos Module, În Scopul de A Asigura Stabil de Ieșire, vă Rugăm să Păstrați Minim de Diferență de Presiune De 1,5 v.

Modul De Conectare

1. De Sudare, Direct De Sudura Cu Cablu De Alimentare La Intrare (Ieșire) Port;

2. Sudare Pin Poate Fi Introdus Prin Firul De Plumb Sau Introdus În Gaura Plăcii De Utilizare; Sau Adăugați Un Pin Și-L Sudez Direct Pe PCB.

Exemplu De Aplicare

1. La Bord Regulator de Tensiune de Alimentare, Trebuie Doar Să Conectați Capătul De Intrare al Acestui Modul De Titularul de Țigară Din Mașină Pentru Alimentare, Apoi Potențiometru Poate Fi Ajustat, Iar Tensiunea De Ieșire Poate Fi Ajustată În Orice Moment, De la 1,25 La 30V, Care Este Foarte Simplu Și Convenabil Pentru a alimenta un Telefon Mobil, MP3, MP4, PSP Si Multe Alte Dispozitive.

2. Sursa De Alimentare Pentru Echipamente Electronice.Atunci când Echipamentul are Nevoie de 3-35v Alimentare Și Corespunzătoare a Tensiunii de Alimentare Este În Parte, Acest Modul Poate Fi Folosit Pentru a Ajusta Cu Ușurință de Tensiune Pentru Tensiunea Necesară Pentru a Rezolva Problemele.

3. Sistemul De Lucru Tensiune De Test.Acest Modul Poate Fi Folosit Pentru A Depana Tensiune De Lucru Gama De Diverse Tensiune Sisteme De Testare, Care Este Foarte Ușor Și Convenabil.

Caietul de sarcini:

Model/Nume: Lm2596sdc-Dc Buck Module

Tensiune de intrare: 3.2 v ~35V

Tensiune de ieșire: 1.25 V~35V

Curent de ieșire: 3A (Maxim)

Eficiență De Conversie: 92% (Cea Mai Mare)

Ieșire De Unda: Pachetul Inclus:

10*Pas-Jos Modulul

Notă:

ÎN+ Intrare Pozitive ÎN Negative de Intrare!

AFARĂ+ de Ieșire Pozitivă de IEȘIRE - Output Negativ!

Rețineți Că De Intrare Și De Ieșire Nu Poate Fi Inversat.Invers Se Poate Arde!

Intrare: Dc 3V La 35V(Tensiunea De Intrare Trebuie să Fie Mai Mult de 1,5 v mai Mare Decât Tensiunea De Ieșire.Nu Boost)

Ieșire: Dc Tensiunea Este Reglabila De la 1,5 v La 35V, Iar Cea Maximă de Înaltă Eficiență, curentul de Ieșire Este 3A.

Etichete: lm2596 lm2596s dc led, aur buck converter, masina buck converter, cuțitul, lm2596s dc converter, ic lm2596, dc lm2596, dc stepdown, 5a dc buck converter, g marca

Nume De Brand Flubaan
Tip Instrument De Putere Părți
Material Nichel-Crom Aliaj De Oțel
Origine NC(de Origine)
Utilizare Comerciale Fabricarea
Numărul De Model BI04922A1

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea