Casca de Biciclete de munte de Blocare Cablu Rezistent de 4 Cifre Combinație de Blocare Mini Motocicleta de Blocare Anti-furt Pentru Jacheta Dulapuri si Bagaje

16.27lei

20.36lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

1. Asigura biciclete de viteze: ciclul Nostru de blocare este portabil și ușor, dar puternic și sigur în același timp, să asigurați-vă că nu pune bicicleta sau motocicleta casca furat!Puteți folosi, de asemenea, pentru a asigura jachete, pentru a imobiliza bicicleta are frana pe disc și de blocare biciclete șa în loc!

2. Resetabile si confort: Smart 4 cifre resetabile forma de blocare, puteți configura 1,0000 diferite combinații de cod, fabrica parola implicită este 0000. Puteți seta cu ușurință propriul dvs. personalizat combinație.Cu acces fără cheie confort sistem de blocare, nu vă faceți griji despre a pierdut cheia și să uitați să-l efectueze.

3. Performanță bună încuietori cablu: Flexibil cabluri de otel pentru tăietură puternică rezistență și strat de PVC ajută preveni zgârierea și păstrarea mai durabile; Aliaj de blocare cilindru oferă o mai bună protecție anti-furt.Ai, de asemenea, nu vă faceți griji despre deteriorarea bicicleta sau căști de protecție!

4. 1m lungime: Ușoare (95g) & compact (se potrivesc în buzunar sau o geantă mică).Cablul este de la sine forma de ușor de utilizat și de stocare. 1m timp pentru a atașa single sau dual căști de protecție pentru biciclete (plus un sacou, dacă doriți).

5. Multi-scop: Ideal pentru biciclete, skateboard-uri, porți și garduri, gratare & mașini, echipamente sportive, cutii de scule și scări.Combinația de blocare poate fi, de asemenea, folosit pentru a fixa orice, de la genti, valize si bagaje la carucioare pentru copii, în Plus, puteți purta cu tine în buzunar oriunde te duci!

6. Casca motocicleta de blocare cu cablu este cel mai sigur mod de a proteja motocicleta unelte, inclusiv casca.doar curea în jurul echipamentul și fixați-l la motocicleta.e rapid și ușor pentru a asigura.compatibil cu orice motocicleta, motocicleta, scuter, motoreta, bicicleta, sau chiar cărucior.Acesta este acoperit cu un strat rezistent la intemperii, din PVC.Impermeabil și rezistent la rugină.

Caracteristici:

-Cod PIN Secret - 0000 combinații.

-Simplu de a bloca și debloca.

-Cablul este de la sine forma de ușor de utilizat și de stocare.

-1M timp pentru a atașa single sau dual căști de protecție pentru biciclete (plus un sacou, dacă doriți).

-Cablul este acoperit cu PVC rezistent din plastic pentru protecție și pentru a preveni zgârierea.

-Rezistent la apă ȘI nu va rugini.

-Accesoriu Ideal cadou pentru barbati si femei motocicliști.

Cum pentru a seta propria parolă?

1. Utilizați parola implicită 0000 pentru a deschide dispozitivul de blocare.

2. Observa gaura cheii este orientată în sus.Rotiți-l spre dreapta la poziția orizontală (90 de grade).

3. Set numere de la orice cod vrei, asigurându-vă că pentru a păstra numerele aliniate cu săgeata.Notă: Amintiți-vă noul dvs. număr sau scrie-le.

4. Ultimul, la rândul său gaura cheii înapoi în poziție verticală.Notă: Există mulți oameni uită să-l întoarcă, astfel că nu pot cu succes a seta o parolă nouă sau nu se poate deschide de blocare.

Caietul de sarcini:

Lungime cablu: aproximativ 100cm/39,37 in

Greutate: aproximativ 95g

Lista De Ambalare:

1 x Casca de Biciclete de Munte de Blocare a Cablului

Notă:

Vă rugăm să luați o fotografie de blocare cadrane după ce setați propria combinație în cazul în care ați uitat-o.

Etichete: produsului casca, bicicleta cod, panteră neagră casca, anti-furt casca, julbo, motocicleta ns 200 pulsar, conducerea mtb casca, casca, blocare ascunse, backstreet boys

Numărul De Model Casca De Biciclete De Munte De Blocare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea