Reglabil Auto Universale Ulei Motor Pâlnie pentru Benzină Pâlnie Specială Echipamente de Umplere Kit

43.48lei

55.04lei

-21 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Acest Ulei de Motor Auto Pâlnie stă strâns pe diferite deschideri care să permită utilizatorului operarea hands-free și previne orice mizerie din cauza lichidului vărsat.Caracteristici Principale

[No-spill Design] Nostru direct-fit ulei de pâlnie dispune de o mare trecere rapidă și etanș reumplere, previne scurgerea de petrol.

[De Prindere reglabil Lățime] Clemă lățimea poate fi ajustată automat pentru umplere cu ulei gât.Conectorul adoptă reglabil de proiectare, conexiune strânsă.

[Fereastră transparentă] transparent camera inferioară a pâlniei arată procesul de umplere ulei, facilitează observarea de admisie ulei.

[Handsfree] Pâlnie snap inel clemă de design de bază, nu este nevoie pentru a sprijini cu mâna, ușor să se toarnă ulei, oferă rapid de umplere ulei, fără scurgeri sau a deșeurilor, economisind timp și efort.

[Universal se Potrivesc] ulei Universal pâlnie pentru re-umplere cu ulei de motor sau de răcire în vehicule de pasageri, vehicule utilitare, tractoare, terasamente, echipamente, etc. Poate fi potrivit pentru ulei porturi de diverse modele de vehicule.

[High Quality] Îngroșat cu diametru mare pâlnie adoptă anti-static, anti-coroziune și rezistent la temperaturi înalte a materialelor plastice, nici un miros, nu este ușor să se scurgă.Caietul de sarcini numele Produsului Greutate 100G Dimensiunea Pachetului

(L x W x H) 30 × 20 × 15 CM Pachetul contine ulei de motor Auto pâlnie × 1 set Culoare Red materialul din Material Plastic Tip filtru net / fără filtru net Notă din Cauza diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Etichete: am61 onoare, 4 tehnica de accident vascular cerebral, motor de pâlnie, masina de pâlnie, mini motor cu ardere, 4 timpi motor, motor mic echipamente, mini motor gasolina masina, pâlnie ulei, misiunea ulei de pâlnie

Numărul De Model ulei de motor auto pâlnie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea