Monstru de Cupru 3 Pini Microfon TRS de sex Masculin să xlr Feminin Adaptor XLR de sex feminin la 1/4" 6,35 mm Stereo Conector Mic Convertor Plug-in

23.08lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Notă:

------Ștecherul nu este de brand nou, second-hand. ------Mufa vine de la original monstru, shell-ul va avea unele mici zgarieturi sau zgarieturi, dar nu afecteaza utilizarea, iar funcția este normal. ------Aleatorii de livrare, nici o garanție că fiecare produs arată la fel, vă rugăm să ia în considerare cu atenție dacă aveți cerințe mai mari privind aspectul.

Introducere

Marca: Monster Stare: 80-90% nou Tipuri de: TRS de sex masculin să xlr de sex feminin Material: Cupru ------de cupru Pur plug, de înaltă calitate, durabil, aproape de contact, o performanță foarte bună, robust și durabil, pentru a asigura cea mai mare eficiență de transmiterea semnalului stabil, super de înaltă calitate, măiestrie rafinat, buna utilizare spectacol Superb, placat cu aur 24K interfață, conductivitate excelentă și anti-coroziune performanță, este foarte potrivit pentru high-end febra jucători, este un profesionist trebuie!!!

Caracteristici

----Conductor de cupru pentru a îmbunătăți transferul de putere și mai precisă a semnalului de transmisie. ----Aur pur de aur greu de contact crește conductivitatea și rezistența la coroziune. ----Ultra-coajă groasă asigură multiple de inserție și ștergere, creșterea durabilitate.

Etichete: trs stereo de sex masculin, 4 pin xlr, microfon trs, trs 6, 35 mm jack, cabl xlr, 6, 35 mm jack splitter, mufa xlr, 3.5 mm micro usb, micro microfon, 3 pini xlr

Conector B jack
Nume De Brand pureline
Gen Masculin-Feminin
Origine NC(de Origine)
Sursă De Alimentare Externă No
Un Conector jack

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea