Copiii Cort Toy Cort de uz Casnic Copii Jocuri Cort Playhouse Cort Interior Detașabil pop-up Jucărie Cort pentru Copii Cadouri

125.41lei

192.96lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

-A făcut cu greu, durabil de poliester, care este suficient de puternic pentru a rezista chiar și dur joacă, jocul nostru sunt perfecte pentru copiii care doresc să-și dezvolte imaginația și creativitatea prin angajarea de roleplay.

-Deci, dacă sunteți de a merge în parc pentru a doua zi, după o reuniune de familie la lac, sau pur și simplu joc în curte, corturile noastre sunt perfecte pentru termen scurt sau toate-zi de joaca.

-Fiecare joc cort este precupețit pentru a "pop-up" sau pliază rapid cu un soft-top care leagă cu ușurință.În fapt, copilul dumneavoastră ar putea fi în joc în timp ce te relaxezi citind o carte și toate în mai puțin de 2 minute.Când ați terminat, pur și simplu răsuciți și îndoiți plat și pune-l în a inclus sac de depozitare atunci când ați terminat!

-Ușor și Compact pentru Călătorie Ușoară/Depozitare.

Caietul de sarcini:

Proiectat pentru Copii de Varsta de 1+

Dimensiune: 40*28*30 cm/101.6*71.1*76.2 cm

Caracteristici:Detașabil

Gen:Unisex

Pachetul inclus:

1 x cort

/ Despre servicii /

Livrarea la Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat

Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii

Se întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă

Calitate garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: interior playhouse, diys copii cort, copilul cort, tipi cort copii baieti, wigwam, tabără în aer liber cort, playhouse, smoby playhouse marea britanie, cort copii, cort

Caracteristici Pliabil
Nume De Brand LBLA
Material Pânză
Certificare CE
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Jucărie Pentru Copii Cort

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea