Glob de cristal Lampă Bluetooth de la Distanță fără Fir pentru Muzică Vorbitor E27 Auto Rotativ RGB LED Bec Lumina de Scena DJ Petrecere Lampa de Vacanță Bec

65.90lei

94.15lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Fără fir Bluetooth Boxe AUdio E27 LED RGB Lumina de Muzică Bec Lampa LED Cryst Almagic Minge de Lumină

Produsele noastre au fost bine testate înainte de livrare,dar nu putem garanta 100% că atunci când sunt livrate la tine.Dacă orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Balioilhaircare.ro Sistem de e-Mail și vom face tot posibilul pentru a vă servi.

Caracteristică:

-Lumini de partid + Boxe Bluetooth: are lumini colorate, care pot crea o lume minunată, și vă puteți bucura de o experiență minunată oricând, oriunde.Unic difuzor bluetooth funcția vă permite să redați orice muzică printr-o conexiune bluetooth.

-Conexiuni la distanță: rapidă conexiune Bluetooth, conexiune de până la 10-15m.Difuzoare de inalta calitate design, sunetul este tare si clar; - o varietate de stiluri de muzică (dj/rock/clasic, etc.) pentru a satisface diferite opțiuni.

-De înaltă luminozitate, gamă largă: de înaltă luminozitate, o varietate de culori pentru a aduce un colorat bucurie vizuală.Proiecția de acoperire este mai mare decât alții.

-Mai multe moduri de funcționare: modul Auto: culori Aleatorii a crea un romantic și atmosferă relaxantă.Flash mode: Culori apar și dispar rapid.Sunet modul de activare: lumina modificări de culoare, cu muzica (sunetul modul de activare include modul liric, la modul dinamic, și trântind modul).

-Potrivit pentru petreceri, reuniuni de familie, mici petreceri, discoteci, cadouri, baruri, cluburi, săli de bal, KTV, în aer liber, focuri de tabără, de Crăciun, Halloween, camere de copii, etc.

Caietul de sarcini:

Tensiune de alimentare: 85-265V

Putere: 9W

Modul de Control: Auto, sunet activ

bluetooth Control de la Distanță: 10-15m

Material: PP

Dulie: E27

Pachetul Inclus:

1x Minge Disco Lumini de Partid

Etichete: bluetooth petrecere difuzor, bluethoot difuzor, portabil woofer, mic difuzor, acrilice amvon mobilier, con difuzor woofer, bloototh difuzor, se20, 20 difuzor, horn piezo

Plug Coada Da
Este De Becuri Incluse No
Garanție 1 ani
Certificare ROHS
Este Estompat No
Vacanta Numele HALLOWEEN
Ocazie dormitor
Cap De Serie 20-50 cap
Distanță De Iluminat 16-20m
Utilizare Vacanta
Caracteristici difuzor bluetooth
Muzica NICI unul
Numărul De Model S-B8
culoare RGB
Tip Baterie LITIU-ION
Nume De Brand ROSTSTAR
Corpul Material Plastic
Tensiune 220V
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Lungime 65inch
Sursa De Alimentare AC
Tipul De Bază E27

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea