4.2 mm Moda Femei Barbati Lanț Colier de Aur-culoare Otel Inoxidabil 316L Lanțuri Colier Bijuterii din Oțel Inoxidabil

33.41lei

41.25lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Cel mai bun pret cele mai bune produse și cele mai bune servicii pentru cumpărători cel mai bun!Material:Stianless otel Latime:4.2 mm în lățime Lungime:40cm-90cm pentru lanț colier Greutate:aprox 10g-25g/buc Culoare:Aur, Fiecare comanda va fi bine ambalate cu cutie de carton și barbotat pachet în ea , astfel încât produsele sunt condiții bune pentru tine!

Plata:

Acceptăm prin Escrow diverse carduri de credit,carduri de debit,Weston Union,transfer bancar sau alte plăți,putem accepta, de asemenea, Moneybookers!

Livrare:

Noi, de obicei, va face livrarea în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom primi plata; ordin de mare va fi un pic mai mult pentru livrare!

Dacă veți primi articole cu defecte de orice fel, ne vor face schimb, dacă este posibil, sau returna banii.Vă rugăm să ne anunțați mai întâi prin e-mail în termen de 2 zile de la primirea achiziționat produsul.

Înlocuire sau de restituire va fi efectuat la primirea produselor returnate.

Elementele trebuie să fie returnate în starea inițială.

Și cumpărătorii vor avea întotdeauna grijă de costurile de transport pentru returnarea sau schimbul de elemente, și ne-am plăti pentru re-trimiterea de costuri.

Customer Service:

Și vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv și tot 5 stele odată ce ați primit produsul achiziționat, și dacă nu ești sătul, vă rugăm să ne contactați imediat.

Etichete: bijuterii din oțel inoxidabil de femeie, 316L, electron float, float strălucire, 316L din Oțel Inoxidabil lanț, bijuterii din oțel inoxidabil, baterie float, 425 baterie, 316 colier, 311 baterie

Gen Unisex
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model CR211
Compatibilitate Toate Compatibile
Nume De Brand HALAMAKA
Dimensiune Pandantiv fără pandantiv
Stil Clasic
Funcția frumusete
Tip De Element Coliere
Tip Lanț Link-Ul Lanț
Material Metal
Forma\model RUNDA
Fine sau de Moda Moda
Colier Tip Lanturi Coliere
Lungime 40cm-90cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea