LED Cerul Înstelat Proiector Lumina Lunii Nor Stea Bluetooth Lampa de Noapte 360 de Grade de Rotație de Proiecție 6 Culori Ocean Fluturând Lumini

19.82lei

24.78lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Creative Cerul Înstelat LED Luna Steaua Proiector de Lumină Alimentate de o Baterie Reîncărcabilă Copii Copii Acasă Dormitor Lampa de Noapte Cadou

Caracteristică:

1. Aduce Cerul Înstelat Din Jur Pentru Tine!Noapte înstelată lumina pot proiecta un realist cer instelat pe pereti si tavan, creând un bun mediu de dormit pentru nou-născuți, arată o noapte de neuitat pentru familia ta sau prietenii.Ideal pentru astrologie fani, romantici, copii care ar aprecia o veioza cu o diferență sau oricine care vrea să aducă unele starlight în casa lor.

2. Magnific singur/mixt spectacol de lumină: Trei liniștitor opțiuni de culoare (albastru/verde/rosu) face până la 9 tipuri diferite de efect de lumină, creează mii de stele, cu sau fără formațiuni de nori, bucurați-vă de un minunat spectacol de lumini.Atingeți comutatorul pentru a activa modul de voce-activat, toate luminile vor fi pâlpâie atunci când primește muzică, și de a schimba clipește viteza în funcție de ritmul muzicii.

3. Minunat Sky Travel: valurile oceanului Frumoase și cer înstelat pe tavan și perete-ți aduc un mediu plăcut, cu muzică după o zi de lucru ocupat, de a crea o noapte romantica cu model moale pentru iubitorii și, mai ales, poate aduce un somn confortabil Sănătate pentru copii și adulți.Ideal pentru nunta, ziua de nastere, petreceri, acasă, în dormitor. (Se recomandă distanța de proiecție: 3-5m.)

4. Transforma camera ta instantaneu: proiectorul poate fi alimentat de la built-in baterie de 2000mAh sau cablu USB(pachetul inclus).Există 4 butoane pe partea din față de noapte, lampă de iluminat, ai putea alege diferite modul de iluminare sau de a activa/dezactiva modul de voce-activat.Built-in de 4h auto timer, fără griji pentru manual opriți aparatul. (Vă recomandăm să atingeți butonul de comutare cu degetul mare pentru a asigura precisă și sensibilă.)

5. Ceea ce Veți Obține: Certificate CE, RoHS, FCC, laserul este sub 1mW , Clasa I, nu-orbitor și mai bine pentru a proteja ochii copiilor de a fi rănit atunci când normal folosind.Potrivit cu Adaptor de Alimentare, Cablu USB și baterie built-in.Orice întrebare despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

Caietul de sarcini:

Material : ABS Plastic de Inginerie

Proiecție Sursa de Lumina : LED

Laser verde: 505-520nW(

1 X Proiector Cer Instelat

1 X Cablu USB

1 X Manual De Utilizare

Etichete: star master iluminat, cloud, proiector de stele, led sfera, cloud wd lumini, fairybel, proiector led cer, lampa star, 3d inima lampa, lanterna proiector

Certificare NICI unul
Vacanta Numele De crăciun
Plug Coada No
Muzica NICI unul
Nume De Brand HOSPORT
Tip Baterie USB
Origine NC(de Origine)
Este De Becuri Incluse Da
Este Estompat No
Control De La Distanță No
Corpul Material Plastic
Utilizare Vacanta

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea