Suport Tort Rotund Tort Ceașcă Suport Acrilic Prajitura Sta Consumabile Afișează Turn De Nunta, Petrecere De Aniversare Decor

29.07lei

48.44lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Informații Articol

*Conditie: 100% Nou De Înaltă Calitate *Material: Acril *Dimensiune:

Inaltime: 200mm; Raster: 100mm; Trei straturi: 150mm / 187 mm / 225mm

Înălțime: 400mm; Raster: 100mm; cinci straturi: 150mm / 187 mm / 225mm / 263mm / 300mm *Conversie: 1 inch = 25,4 mm sau 1mm = 0.0393 inch *Culoare: Ca fotografie *Greutate: 500/1000g *Cantitate: 1 buc *Partea i Nr.: /

Caracteristici:

-Acrilic, cu cristal-cum ar fi transparența, transmisie a luminii de 92% sau mai mult, lumina moale, claritate vizuală.

-Are vreme excelenta rezistenta, duritate de suprafață mare și luciu de suprafață, și de bună temperatură înaltă performanță.

-Acrilice tort de haine, utilizate pe scară largă pentru personal petrecere de aniversare, zi de naștere, sărbători, banchete, căsătorie, ceremonia de absolvire.Folosit pentru a afișa mărfuri, joacă un foarte bun efect decorativ.

Cum pentru a curăța:

-Cu o cârpă de bumbac înmuiată în apă caldă poate fi șters, materialul de suprafață nu poate fi dur, ușor de a zgâria suprafața, temperatura apei nu poate fi prea mare, ușor de a deteriora discul.Detergenți de uz casnic pot fi, de asemenea, utilizat pentru curățare.

Cum de a economisi:

-După cea mai bună utilizare a fiecărui strat ambalaj cu ambalaj de plastic separat, sau la fiecare două straturi de mijlocul electric de pânză de bumbac, ștergeți cu șurub, în cutie sigilată, astfel încât igienă și dificil de daune.

-Nu la soare pentru o lungă perioadă de timp de expunere, ușor de galben, și poate fi deformat, acrilice, produse din plastic, la urma urmei, în condiții normale, acest lucru se întâmplă rar, vă rugăm să știu.

Etichete: tort set stand, titularul suport tort de nunta, macaron turn display macaron, cupcak sta, ceașcă brioșă, tort nivel hardware, pop tort stand, tort display stand, dispoziția ceașcă de plastic, figurina de afișare standuri

Tip Tort De Instrumente
Caracteristică Eco-Friendly
Obscene Imagine No
Tort De Instrumente De Tip Standuri
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand hoomall
Sugestiv Sexual No
Numărul De Model 003887
Certificare CIQ

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea