Masini RC Jucarii Pentru 5-12 Ani Amfibii Masina cu Telecomanda Pentru Copii 2.4 GHz RC Masina tur de forță Pentru Fete Baieti 4WD Off Road

104.02lei

144.48lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Nume: 1:12 amfibii Elfi

Control de la distanță semnal: 2.4 GHZ

Dimensiune produs: 14.5*14*7.1 cm

Transmițător Baterie: 3*1.5 VAA BATERIE(nu includ)

Masina Baterie: 3.7 V 500MAH

Timp de încărcare: Aproximativ 2 ore

Teren controldistance:20-30 metri

Apă distanta de control:aproximativ 10 metri

Culoare: Rosu/Verde/Albastru

Caietul de sarcini:

✔RC Car Surfing pe Apa! - amfibie de control de la distanță masina nu este doar un teren de curse.Dar, de asemenea, pot naviga pe apă!Tocmai sigilate design face apă și intemperii a cuceri orice situație extremă.

✔Off-Road Masina Stunt - Patru wheel gear face flexibil pentru a face uimitor de 180 de grade flipping și rotație de 360 de grade.Off-road binevoi sprijină-l străpungă land, plaja de nisip, noroi, iarba sau la mare ușurință!

✔Control de la distanță Distanță Extra lungi RC distanță, cu actualizat anti-interferențe de tehnologie, pentru a asigura distractia de explorare atunci când copiii folosesc.Auto shut-off funcție pentru a preveni pierderea.

✔Mega Puternic caroserie - a Făcut de calitate premium ABS si non-toxice PVC materiale.Durabil pentru copii de joacă în aer liber.Super-rezistent la socuri caroserie pentru a preveni daune de lovire sau cădere.

✔Timp Reîncărcabilă cu Masina - Vine cu baterie reîncărcabilă pentru Masina RC.Încărcare rapidă și de lungă durată de utilizare.Calitate Premium cutie cu arma de tip controler de la distanță.

Pachetul Inclus:

1 * Masina RC

1 * control de la Distanță

1 * baterie de Masina

1 * cablu de Încărcare

1 * Manual de utilizare

Etichete: 4x4, camion rc, de pluș, camioane rc camion, offroad bărbați, control cnc, rc unitate de control, auto control, 110 crawler, copil jucărie

Origine NC(de Origine)
Material Plastic

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea