1Pair de Golf, Șosete Bărbați și Femei din Bumbac Șosete Sport de Patru Sezoane Mijlocul Recipientului Șosete Sudoare Confortabil Respirabil

33.94lei

56.57lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Tip de element: șosete de golf

Unitate: 1pair=2 buc

Stare: 100% de brand nou

Material: 97% bumbac+3% nailon

Dimensiune: unul mărime se potrivește tuturor.Are mijlocul elastic.

Culoare: alb/gri

Gen: unisex

Grosime: mijlocul gros

Sezon: toate anotimpurile

Stil: glezna șosete

Aplicatii: toate activitățile în aer liber.

Funcții:

--respirabil

--absorbant de sudoare

- perfect fit

--anti-frecare

- non-alunecare

Menținerea șosete:

- Cel mai mare temperatura apei este de 30 de grade

- Nu înălbitor

--Agățat la uscat

- Nu curat uscat

... Nu de fier

Despre produs:

1.Nume produs: șosete de golf.O mărime se potrivește tuturor.Culoare: alb/gri.Cel mai bun pentru alergători, entuziaști de fitness & sportivii de anduranta.

2.Calitate superioara(păstrează picioarele calde)-confectionata din 97% bumbac+3% nailon materiale superioare, cap de ciorap și călcâiul este armat cu 4D nailon, non-toxic, nu mâncărime.Golf sosete sunt concepute pentru a menține picioarele calde.Bucurați-vă de ziua ta de a face sport fără a fi nevoie să vă faceți griji despre având degetele de la picioare reci.

3.Pentru toată ziua plăcute--- selectate de bumbac în șosete de golf este umiditate wicking, prevenind acumularea de sudoare.Ele sunt, de asemenea, respirabil și termică reglementare, păstrând picioarele la temperatura perfectă, potrivit pentru toate anotimpurile.

4.Bumbac șosete de golf dispune de un design fir de spate toc

pentru a preveni șosete de alunecare în jos, asigurarea rămâne în loc toată ziua în timp ce sunteți pe activități în aer liber.Mai mult decât atât Un elastic suport arc oferă confort și ajută pentru a reduce oboseala in picioare.Nu strâns la picioare, foarte confortabil.

5.Noastre de golf, șosete nu numai că are un design la modă, ele sunt, de asemenea, proiectat cu o tehnologie avansata pentru a oferi o potrivire perfecta.Cu o greutate medie de grosime, acestea oferă combinația perfectă între confort, fără să afecteze în formă de cizmă.

Acest produs este de 1 pereche de șosete în aer liber, perfect pentru drumeții, alpinism, alergare, schi etc activități în aer liber, aduce un plus de caldura pentru picioarele tale.

Pachetul include:

1Pair=2 buc*Șosete de Golf

Etichete: în moarte cerebrală, omul sudoare pantaloni, season6, calabasa, jogger de sex masculin, jogger sudoare, kanye sezon, kanye west sudoare, kanye west pant, kanye west

Deget separat No
Gen BĂRBAȚI
Furtun Înălțime Șosete
Tip Sport Golf

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea