ROATA de Apă Rezistent la Ghidon Bicicleta Mănuși cu un Deget Bara de Mănuși de Iarnă pentru Ciclism Mănuși cu un deget Mănuși Pentru Biciclete de Munte

56.28lei

75.03lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mountain Bike Mănușă de box oferi cald si protectie in zilele reci.Doar l instalați și bucurați-vă de echitatie de iarnă!

Caracteristici: Protejați-vă mâinile cald,uscat și confortabil în ploaie,zăpadă și vânt zile.Fabricat din poliester si material de bumbac,confortabil si rezistent la apa.Cu interiorul și în afara de fixare benzi,fixate în ghidon bicicleta, fără a pierde cu ușurință.Convenabil de închidere cu fermoar design,ușor de instalat și de a elimina pentru diferite cereri.Design reflectorizant pentru fiecare mănușă de box,care este mai sigur pe timpul nopții ciclism.Proiectat pentru biciclete de munte.

Caietul de sarcini: Material: poliester,bumbac Dimensiune: 28*25cm/11*9.8 Grosime: 2 cm/0,8 în greutate Pachet: Aprox. 300g/10.6 oz

Lista de pachete: 1* Pereche de Manusi Bicicleta

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: manusa mtb, ghidon maner, bicicleta mănușă de box, biciclete biciclete mănuși de iarnă, bicicleta mănuși din piele de femeie, intermitentă ghidon bicicleta, ghidon rezistent la apa, manusa mtb iarna, manusa de cauciuc, bicicleta mănuși de iarnă

Caracteristică Anti-static
Tip Deget Plin
Numărul De Model Manusi De Ghidon
Gen Universal
Material Poliester

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea