Mingliu 30buc 5 Tipuri Într-Un singur Ultra Subtire Prezervative Sexy Latex Puncte Plăcere Cauciuc Natural Absolvă Contraceptie de sex Masculin Penisului Maneca

15.57lei

19.45lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Mingliu Prezervative 30buc G Spot Ultra Subtire Prezervative pentru Bărbați Silicon Absolvă Camisinha Contracepție Sigură Produs cu Mult Lubrifiant Materiale: Naturale de siliciu Măiestrie: Superb Cantitate: 30 buc = 1 cutie Caracteristici: G-punct, virgulă mobilă, particule mari, în spirală, gheață sens, termice, aroma, unse Element Stare: 100% de brand nou, lumină greutate, ușor de transportat, de Bună calitate și preț scăzut.Oferim garanție de satisfacție de 100%.Design Special și structură unică.Un element de popular.Atunci când pentru a obține acest lucru pentru acum nimeni nu se poate ascunde minunat.

Pachetul Inclus:

1 cutie = 30 buc Personaj Prezervative

#1. Sexy 5 tipuri (cu Nervuri, Dublu de ungere, Punctate, cu Nervuri & Punctate, Super bine)

#2. Ultra subțire (Grosimea de la 0, 035 mm)

Caracteristici: este confectionata din latex natural, non-toxic și în condiții de siguranță.Conceput pentru a ajuta la reducerea riscului și foarte puternic.Mătăsoasă premium lubrifiate pentru confort și sensibilitate.Usor de pe forma face prezervative mai ușor de a pune pe și mai confortabil de purtat.Speciale rezervor sfat oferă un plus de siguranță și conice bază asigură o potrivire sigură.

Descriere: Electronic testat pentru a garanta o protecție de încredere împotriva contracepției.Design Special aduce adevarata simt experiență.

Specificatii: Grosime: 0.035~0.055 mm.Lățime: 52 ± 2mm.Lungime:170 ± 5mm Material: latex natural cauciuc

Note: În scopul de a asigura viața privată a utilizatorilor este protejat, acest produs a luat strict de ambalaj și confidențiale livrare măsuri.Se va scrie 'tub de cauciuc de pe pachet.

Despre Pachet

În scopul de a proteja intimitatea dumneavoastră, vă garantăm pentru a trimite produsele într-o stare de siguranță.Produsul va fi dotat cu un airbag/galben cu bule de plic de plastic pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.

Despre Garanție

Rambursare completă dacă produsul nu corespunde descrierii sau defecte.

Despre Produs

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de a trimite.

Toate produsele sunt realizate din material de calitate Medicală, siguranța 100%, inofensiv pentru organism, (este normal ca tu miros miros ușor atunci când deschideți mai întâi, pentru că produsul a fost sigilat pachet de luni de zile.Vă rugăm să curățați-l și uscați-l în mod natural, mirosul va dispărea în curând.)

Despre Transport

Vom trimite comanda in termen de 5 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme,pubilc vacanțe și așa mai departe.Daca pentru cineva nu primiți în declare timp, vă rugăm să ne contactați.

Ce să fac dacă întâlnesc produs problema

Vă rugăm să folosiți produsul în conformitate cu manualul produsului în primul rând, dacă tot nu se poate folosi, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp, vă rugăm să nu deschideți disputa la voi, noi credem communiocation este mult mai bine decât în litigiu.

Despre Timpul De Lucru

Din cauza diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare, dar mesajele vor fi răspuns în termen de o zi de lucru.vă rugăm să fie pacient.

Despre Feedback-Ul

Am în vedere clienții noștri prieteni.Sperăm că veți putea face cumpărături de la noi cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă Rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.

Etichete: prezervativ mingliu, latex sex costum, mare reutilizabile prezervativ, plastic pompe penis, prezervativ cu aroma de, coroana din piele, penis, prezervativ subțire, costum de latex, am penis de silicon

Sugestiv Sexual No
Prezervativ grosime Slim
Tip De Element Prezervative
parfum Cauciuc
Origine China
Dimensiune 30pcs
Numărul De Model SE AMESTECĂ STIL DE PREZERVATIVE
Obscene Imagine No
Material Latex
Nume De Brand PERSONAJ

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea