Baterie-alimentat de Iarnă Mână mai Cald Mănuși Impermeabile Motocicleta de Tramvai Mănuși de Încălzire Parte Capacul de Încălzire Electrică de Mână Capac

43.40lei

83.45lei

-47 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

descriere:

Încălzit manusile sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care sunt rezistent la apa si respirabil, ceea ce face mâinile simți confortabil și cald.Reglabil design bratara pentru femei și bărbați, windproof.Standard dimensiunea și grosimea poate satisface nevoile celor mai mulți oameni, și degetele pot fi flexibil mutat după poartă

De iarnă mănuși de cald: Invizibil electric foaie de încălzire, de încălzire rapid, confortabil, moale și rezistent la uzură.Se va ține mâinile calde atunci când faci orice sport în aer liber în timpul iernii.

Potrivit pentru bărbați și femei: standardul internațional de mărimea și grosimea satisface nevoile de majoritatea oamenilor.Și vă rugăm să consultați graficul de dimensiunea înainte de a comanda.Din impermeabil, material respirabil, rezistent și în condiții de siguranță.Palma manusii este non-alunecare.

Iarna trebuie: țineți mâinile calde, perfecte pentru drumeții, vânătoare, pescuit, schi, alpinism, bicicleta, snowboard, moto, mersul pe jos, cu bicicleta, etc.

Caietul de sarcini:

caracteristică

-Culoare: Negru.

Material: Textil + Foaie De Încălzire + Bumbac

-Încălzire manusile sunt realizate din materiale de înaltă calitate, rezistent la apa si respirabil, ceea ce face mâinile simți confortabil și cald.

-Încălzite electric mănuși, elementul de încălzire nu este numai în parte, dar, de asemenea, se poate ajunge la vârful degetelor.

-Sănătate și securitate: de a promova circulația sângelui, scuti degetele cauzate de frig și rigiditate, și țineți mâinile calde și confortabile.

-Mai multe ocazii: mare pentru tot felul de activități în aer liber, cum ar fi curse, pescuit, drumeții, schi, motocicleta, vânătoare, alpinism, alergare, săniuș, etc. Bucurați-vă de sport în aer liber chiar și în timpul iernii aspre.

Pachetul Inclus:

2 * mănuși încălzite

Note:

Notă: Bateria nu este inclus!

Etichete: exo încălzit mănuși, modelul de tramvai, căutare încălzit mănuși de motociclete, mâna încălzire, în aer mai cald, neoviva, mănuși de schi, mână mai cald mănuși tricot, hands free mixer electric, mână mai calde

Numărul De Model Mănuși De Cald
Origine NC(de Origine)
Caracteristică lavabil
Gen Universal
Tip Deget Plin
Material Bumbac

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea