1500W Mini Uscator de Par Profesional Ionic Vânt și Temperatură Reglabilă de Călătorie Uscătoare de păr de Uscare Rapidă Compact, Redus de Zgomot 45

50.96lei

86.39lei

-41 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

SKU: CF073

Parul Suflantă cu Vânt și Temperatură Reglabile Uscare Rapida Uscător de Păr, cu Zgomot Redus de Uscare Rapida Salon Profesional de Utilizare 45

Caracteristică:

【De Material suprem】 - a Făcut la curtea supremă de justiție și material ABS durabil, care este lumină-greutate și durabil pentru utilizarea.

【Design elegant si Puternic Wind Power】Conceput în forma de T, Modernizate de aerisire design reduce zgomotele, ceea ce face viața mai liniștită și mai elegant. 1500W putere face caldura chiar si puternic pentru rapid uscător de păr.

【Tehnologiei modernizate】Puternice nouă-frunze de rotor eolian, prezentând chiar și căldură constantă, uscator de par asigură mare și vânt puternic pentru par eficiente de uscare.

【Vântului și Echipament Temp Reglabil】2 viteze de vânt de putere și 2 de vânt setările de temperatură a satisface nevoile variate și păr diferite calități.

【Utilizatorii Friendly de Design】Detasabila vânt acoperă o face curățarea de praf și stoarcere ușoară; switch-uri separate pentru vânt de viteze și căldură de ajustare.

【Design elegant Face Cadoul Perfect】Mini dimensiune în elegant de culoare face ca acest un uscător de păr drăguț și dulce cadou pentru prieten, rude, iubit, și mai mult.

2 vântului unelte:

1)putere Puternic

2)putere Slab

2 Temp setări:

1)de Căldură vânt

2)vânt Rece

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Tensiune de alimentare: 220V

Frecventa: 50HZ

Putere: 1500W

Vânt de viteze: 2

Temp setare: 2

Lungime cablu: Aprox. 1,5 M

Culoare: negru, alb

Element dimensiune: 23x16x8.6cm

Pachetul de Conținut: (Pachet în Aer coloana sac, fără cutie)

1 x uscator de par

1 x vânt colector de cap

Etichete: uscator de par ionic cu, uscător de păr, uscător de călătorie, 2000 w uscător de păr, guowei mini uscator de par, anioni uscător de păr, baorun uscător de păr, sufla parul, vârtej uscător de păr, uscător de

Portabilitate Unfoldable mâner
Tip de motor AC
Material ABS
Funcția Cald/aer rece
Certificare ce
Nume De Brand CkeyiN
Tensiune 210-240V
Numărul De Model CF073W
Element De Încălzire Infraroșu
Sursa De Alimentare electric
Max. Putere 1200-1599W
Dimensiune 23x16x8.6cm
Duza tip De colectare a aerului
Utilizarea Călătorie
Numărul de trepte 2
Plug standard chineză

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea