Australia Swisse Ulei de Luminita de Seara EPO GLA Sprijini Femeile Sănătoase Ciclu Menstrual de Ajutor cu Sindromul Premenstrual sindromul PREMENSTRUAL Simptome

123.84lei

247.68lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Swisse Ultiboost Ulei de Luminita de Seara este o calitate premium formula pentru a oferi premenstrual suport pentru femei, ajuta la mentinerea sanatoasa a pielii și asistență generală de sănătate și bunăstare.

Gamma Linolenic (GLA): Swisse Ultiboost Ulei de Luminita de Seara este o sursă bogată de GLA, un lanț lung de acizi grași care pot ajuta cu inflamație.

Premenstrual Suport: Cercetare sugerează că femeile cu PMS pot avea niveluri scăzute de GLA.Ulei de luminita de seara este o sursă de GLA.GLA contribuie la susținerea femei in perioada premenstruala.

Sanatatea pielii: Ulei de Luminita de Seara contine GLA pentru a ajuta la menținerea aspectului sănătos pielii și poate ajuta cu uscăciune și mâncărime asociate cu insuficiență afectiuni ale pielii.

Swisse Ultiboost Ulei de Luminita de Seara a fost formulat pe baza unor dovezi științifice pentru a sprijini starea de sanatate a femeilor.

Dimensiune: 200 Pachet

Etichete: bambus ulei, lenjerie de ulei, sistemul nervos, ulei de in, 200ml bio ulei, adâncime de ulei de pește, ulei de migdale pentru par, ulei de pește omega, Soluțiilor coloidale, ulei pe bază de plante

Origine Australia Swisse
Utilizarea Corpul
Ingredient Acizi grași Omega-3, EPA și DHA
Feature7 Suport Sănătos Ciclu Menstrual
Numărul De Model ulei de luminita de seara
Facilitate4 Sursă bogată de GLA
Feature2 sindromul premenstrual
Feature5 sănătos ciclu menstrual
Gen De sex feminin
Cantitatea 1
Nume De Brand YourLove
Feature1 suport GLA
NET WT 200 Capsule
Țara/Regiunea de Fabricație Australia
Tip De Element Set
Feature3 omega-6 acid gras
Feature6 procesele anti-inflamatorii

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea