Original Australia MaybeBaby Ușor de Re-Utilizabile 10000Times Poate Copilul Ușor de Ovulatie Tester Precizie de 99,9% pentru Moment Ideal pentru a Concepe

211.17lei

422.35lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Re-utilizabile Saliva Ovulatie Tester

Poate Copilul Ușor de Ovulatie Tester este o re-utilizabile mini-microscop care vă ajută să identificați cele mai fertile zile și momentul ideal pentru a concepe.Acesta arată legătura dintre estrogen și nivelurile de sare din saliva ta.Ca ovulatia se apropie, ta nivelul de estrogen crește și acest lucru crește salinitatea (nivelurile de sare) din saliva ta.

Când s-au uscat saliva este privit sub un microscop, cristalizate modele care sunt formate de sare a crescut nivelurile sunt diferite de modele care se formează atunci când sare (și estrogeni) sunt scăzute.

Simple, non-invazive.Re-utilizabile zi după zi, lună după lună.Unitate compactă.Ajută indica ovulatie de 2 până la 3 zile în avans.Rezultatele pot fi văzute în 10 - 15 minute.Avertismente Copilul Poate microscop oferă o imagine mărită de salivă care vă permite să vedeți când nivelul de estrogen sunt mari din cauza nivelului de feriga modele de văzut.Prin urmare, tot ceea ce afectează nivelul de estrogen în organism, de exemplu, medicamente, infecții, alăptării și sarcinii poate afecta rezultatele.Poate Copilul lecturi, de asemenea, poate fi afectată dacă aveți natural ridicat sau scăzut nivelul de estrogen.Ingrediente Mini microscop cu o cârpă fără scame.Direcții

1. Folosind o curat degetului loc un frotiu de salivă peste plat interne suprafața de sticlă de view-finder.Asigurați-vă că nu există bule de salivă de pe obiectiv.

2. Las saliva să se usuce timp de aproximativ 10 minute.

3. Ho ld Copilul Poate microscop până la ochi.

4. Apăsați comutatorul de lumini pe jos de Copilul Poate Microscop.

5. V iew rezultate prin viewfinde.

Cum Poate Copilul® Ușor de Ovulatie Tester funcționează

Poate Copilul® Ușor de Ovulatie Tester este un mini-microscop care arată legătura dintre estrogen și nivelurile de sare din saliva ta.Ca ovulatia se apropie, ta nivelul de estrogen crește și acest lucru crește salinitatea (nivelurile de sare) din saliva ta.

Când s-au uscat saliva este privit sub un microscop, cristalizate modele care sunt formate de sare a crescut nivelurile sunt diferite de modele care se formează atunci când sare (și estrogeni) sunt scăzute.

Mini-microscop are o 52x putere de mărire lens.By monitorizarea saliva ta de zi cu zi și compararea imaginii de saliva uscată în vizor, puteți determina cele mai fertile zile.

Cum să utilizați Poate Copilul® Ușor de Ovulatie Tester

Vă rugăm să vă asigurați că nu ați mâncat sau băut nimic timp de cel puțin 3 ore înainte de a utiliza Copilul Poate Ușor Ovulatie Tester ca mostră de salivă trebuie să fie liber de impurități.Produse alimentare, băuturi, pasta de dinti, apa de gura, guma de mestecat și fumatul va interfera cu rezultatele.Apa potabilă nu va afecta rezultatele.

Vă recomandăm să iei o mostră primul lucru în dimineața, înainte de a mânca sau spalatul pe dinti.

1. Scoateți capacul de protecție (Fig. 1).

2. Scoateți vizorul trăgând-o cu grijă afară din locuințe (Fig. 2).

Nu deșurubați rotație ochiul de vizor.

3. Curățați mostră de placă cu o cârpă fără scame furnizate (Fig. 3).

NICIODATĂ nu se aplică apă direct de la proba de înmatriculare sau vizor.

4. Cu o cârpă curată uscată degetului, se pune o picătură de salivă pe eșantion placă și răspândirea un strat asigurându-vă că acoperă întreaga suprafață (Fig. 4).

Aluneca ușor orice bule pentru partea de mostre pe zona neagră.

Saliva de sub limba ta ar trebui să conțină cel puțin suma de bule.

5. Permite mostră de salivă să se usuce la aer - uscat numai saliva se va produce modele.Modele nu sunt vizibile atunci când sunt ude.Acest lucru ar trebui să ia aproximativ 10-15 minute.

Nu folosiți aparate de încălzit, pentru a reduce timpul de uscare deoarece aceasta poate afecta modele de format.Vezi rezultatele imediat după mostră de salivă s-a uscat ca expunerea prelungita la aer poate interfera cu rezultatele.

6. După mostră de salivă s-a uscat, reintroduceți vizor în carcasa cilindrului (Fig. 5).

7. Țineți Copilul Poate Ușor Ovulatie Tester foarte aproape de ochi și apăsați comutatorul de lumini pe jos.Roti vizor pentru a focaliza imaginea până când un model clar se vede (Fig. 6).

8. Compara imaginea cu cele prezentate în acest prospect și rezultatele pe Ciclu de Fertilitate Graficul prevăzut.

9. Curate, uscate, saliva din eșantion placa cu o cârpă fără scame.Dacă uscate saliva este greu pentru a elimina, umeziți cârpa doar cu o mică picătură de apă.

10. Înlocuiți capacul de protecție.

Interpretarea rezultatelor

Etichete: common rail, pompa tester, distractiv de timbru, muttco, lh test, spoiler parbriz, ug femei, remedii p, antena bluetooth bmw, kit de testare, boot ug

Utilizarea Corpul
Numele Original Australia MaybeBaby
Facilitate4 găsi momentul ideal pentru a concepe
Feature3 Precizie de 99,9%
Numărul De Model Ovulația Tester
Feature5 mini-microscop
Gen De sex feminin
Tip De Element Set
Țara/Regiunea de Fabricație Australia
Nume De Brand JYP
Feature6 identifica cele mai fertile zile
Cantitatea 1
Feature2 Re-Utilizabile De 10000 De Ori
NET WT 150G
Feature1 Ușor de utilizat

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea