G Spot Dildo Vibrator pentru Femeia de Silicon rezistent la apa 10 Moduri Vibrador Masturbari Masaj sex Feminin Masturbator Jucarii Sexuale pentru Femei

53.64lei

103.19lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

OnQ AV Vibrator

Mai multe plăcerea de declanșare hibrid Dual motor de vibrații poate stimula punctul G si Clitorus simultan, face stropeste întâmpla, permițând o viață sexuală perfectă.

Adevărat Contrast

Atunci când depășește o anumită sumă, puteți personaliza culorile pentru gratuit.Acest produs este foarte mall, îl puteți folosi în orice moment, oriunde.Inspirat de drăguț rabbites, acesta este fabricat din slicone si ABS, care este moale și în condiții de siguranță.

Rezistent La Apa Fucation

Produsul IPX6 rezistent la apa de design face mai ușor pentru a curăța.Urechi iepuras 10-modul de vibrație, se poate oferi stimulare intensa la famale clitorisul si sanii, oferindu-vă cea mai bună mângâiere.

Simplu si Elegant Ambalaj

Simplu si elegant ambalajul protejează confidențialitatea.

Produsul Introduce

Acest produs toate ză au viteze diferite.

Specificație De Produs

Tip: Vibrator Usager:Jucarii Sexuale Material: Silicon+ ABS Sursa de Alimentare: USB de încărcare Caracteristică: Rezistent La Apa Zgomot:

Detalii Produs

Culori pentru a Alege

✔️ Rambursare completă, dacă produsul are probleme de calitate. ✔️ Toate produsele sunt 100% de brand nou și verificate cu atenție înainte de a trimite. ✔️ Toate produsele sunt realizate din material de calitate Medicală, siguranța 100%, inofensiv pentru organism. (În mod normal, dacă te miros miros ușor atunci când deschideți mai întâi, este pentru că produsul a fost într-un pachet sigilat de luni de zile.Vă rugăm să curățați-l și uscați-l în mod natural, mirosul va dispărea în curând.)

✔️ Vom trimite comanda în termen de 48 de ore. ✔️ Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme, de sărbătorile legale, și așa mai departe. ✔️ Dacă nu primiți produsul în termenul stabilit, vă rugăm să ne contactați.

Din cauza diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare.OnQ echipa de Client Service lucreaza 18 ore pe zi și mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi.

Fiecare OnQer este o parte a OnQ Secret Spațiu.Vă dorim o experiență plăcută la cumpărături și o mare bucurie cu produsele noastre.Sprijinul dumneavoastră este pasiunea noastră de a oferi produse și servicii mai bune pentru OnQer.Dacă ne place, vă rugăm să se alăture OnQ FEEDBACK-ul PROIECTULUI pentru a câștiga o surpriză mai mult și arată alte noi OnQer cât de mare este! (Contactați-ne pentru a ști mai multe despre PROIECT.)

Protecție A Vieții Private

NU ar fi nici un detaliile produsului pe pachet si va discret pachet de transport maritim de produse cu CONFIDENȚIALE canal.Dacă aveți nevoi speciale pentru acest lucru, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți.Vom fi mereu la dispoziția dumneavoastră!

Etichete: pentru squirt, uda jucărie, tracy parc, ascunse sex, ceas deșteptător sex, jucărie sexuală, 9 inch penis artificial, vibrat, 100cm papusa, iepure vibrat

Sugestiv Sexual No
Tip iepure
Capacitatea bateriei 600mah
Origine NC(de Origine)
Funcția Vibrații
Numărul De Model ZDB-017
Dimensiune 15*3.6 cm
Obscene Imagine No
Tip De Element Vibratoare
culoare Violet,Rosu,Negru
Greutate 88g
Nivel rezistent la apa IPX6
dimensiune produs 15.5*3.6 cm
Dimensiunea Pachetului 18cm*7,8 cm*4,5 cm
Timp De Încărcare 60min
Mărfuri De Certificare A Calității ce
De Viață A Bateriei 60 min
Utilizatorii De Tip Femei; Barbati
Material silicon & abs
Certificari CE; FDA; RoHS
Greutate Pachet 200g
încărcare tip USB de Încărcare
Lumini De Semnalizare 3 RGB Lumini
Zgomot 40dB

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea