Aparatul De Masaj Pentru Gât Detașabil Punct De Presiune Masaj Acasă Manual Gât Umăr Presiune Cu Degetul Profund Țesut Punctul De Declanșare Masaj A3

48.27lei

70.98lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

Da-ti o viguroasă și profundă gât și umăr masaj la domiciliu, la birou, sau în timp ce ești pe drum.Puternic masaj; oferă instant relief pentru strans dor mușchii și gât rigid.Masaj, se stoarce si se framanta departe toate tensiunile si durerea!

Caracteristici

- Brand: ROSENICE.

- Culoare: Albastru.

- Material: ABS/TPR.

- Dimensiune: Aproximativ 81.5 x 7 x 4.5 cm.

- Vizat Ameliorarea Durerii Musculare Masaj - Ameliorarea durerii prin aplicarea de presiune directă și masarea puncte de declanșare.Se aplică aparat de masaj pentru gât, umăr sau picior pentru a reduce durerea și pentru a preveni leziuni musculare.

- Auto-Masaj Imita Real Terapeuti Mâinile - Proiectat pentru a simti ca un terapeuti de masaj mâini.Cu două moale dar ferm bile de masaj, de a pătrunde profund în mușchi pentru ameliorarea durerii instant de noduri și bine te dor muschii.

- Personalizate Shiatsu Masaj de Intensitate - Utilizarea manere ergonomice puteți controla fiecare aspect al dvs. de tratament de masaj.Controla ritmul, direcția și intensitatea.Simt odihnit și relaxat după doar cinci minute de tratament!

- Masaj Stimulează Circulația și Fluxul de Sânge - Crește fluxul de sânge și de circulație.Reduce tensiunea, oboseala, rigiditate a gâtului, dureri de gât.Promoveaza vindecarea de durerile de cap și migrene.

Lista de ambalare

1 x ROSENICE Gât Masaj

Etichete: dureri de gat, umăr cald, jinkairui masaj, masaj punctul de declanșare, masaj umăr, neck relief, massag pentru gât, umăr masaj acupoint, jmron gât masaj, de sex masculin masturb

Cerere Gât
Tip De Element Masaj & Relaxare
Origine NC(de Origine)
Material ABS & TPR
Dimensiune Medium
Numărul De Model Masaj Gât Instrument
Nume De Brand ETEREAUTY

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea