Calitate Drujba Ascuțitoare De Dinti Portabil Ascuți Ferăstrăul Bar-Muntele De Slefuire Rapid Ascutit Lant Drujba Unelte Pentru Prelucrarea Lemnului

54.55lei

72.72lei

-24 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Stii care-i problema cu instrumente de tăiere este?Ei au nevoie să fie ascuțită ocazional.Cred că nu e într-adevăr o problemă atât de mult ca un hassle, dar ce poți face?Dinți ascuțiți, de tăiat, plictisitoare dinți nu.Aceasta drujba dinți ascuțitoare îl face ușor pentru a ascuți ferăstrăul cu lanț în scurt timp, la toate.

Este un unic lanț care durează doar câteva secunde pentru a ascuți toți dinții pe-a văzut și este capabil de a găzdui tot felul de diferite tipuri de drujbe.

A utiliza , trebuie doar să introduceți capătul lamei dvs. în ascuțitoare, închideți și blocați-l închide, împingeți capătul ascuțit împotriva unui jurnal sau copac, și doar începe să ruleze lama.După doar câteva secunde, a văzut va fi la fel de ascuțită ca întotdeauna.

Acest kit de ascuțire drujba vine cu bar și lanț, și unic ascutit atașament cu o piatră, care va ascuți lanțul tău în doar câteva secunde.

Rapiditatea de ascuțitoare este muzică pentru urechile noastre n-ar trebui să ia pentru totdeauna pentru a obține înapoi în joc și a obține de tăiere din nou.Această precizie lanț de ferăstrău ascuțit sistem nu este numai rapid, dar, de asemenea, corecte.Se va ascuți plictisitoare lanț în doar 3-5 secunde.Știu că sună a magie, dar chiar functioneaza.

Specificatii: Culoare: Galben,Rosu,Verde.Dimensiune: 21 x 14 x 3.5 cm.Materiale: materiale de Aviație.Pachetul Include: 1 x Speciale Drujba Polizor Pentru prelucrarea Lemnului. 1 x Potrivire Tocilă.Note: din Cauza la alt monitor si efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.

Etichete: dremel drujba ascuțitoare electrice, aparat pentru ascutit lant drujba, drujba stihl, ascuțire drujba electrica, drujba, masina de ascutit lant drujba, gardenline drujba electrica ascuțitoare, lanț ascuți, gruminette, drujba electrica ascuțitoare

DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Origine NC(de Origine)
Certificare CE
Tip Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea