15BUC 7 Inch Multi-scop Flocking Spălare Pad Rotund 240-800 Grit Industriale Grele de Nylon, Pânză de Curățare, pentru Lustruire

57.77lei

64.17lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Nume Produs: 7" Bureților Industriale Grele De Nylon, Pânză De Curățare

Caietul de sarcini:

Culoare: rosu/ maro/ verde

Forma: rotund

Dimensiune: 7 inch 180mm

Crupe: 240 (grosier)/ 400 (mediu)/ 800 (bine)

Utilizare:

De înaltă calitate decorative filetare tratament: într-o varietate de materiale pentru a oferi de înaltă calitate, aspectul de linii decorative, cum ar fi cupru antic modificarea prelucrare, suprafața din oțel inoxidabil model de decor de prelucrare și așa mai departe.

Vopsea de tratament: lemn, metal și alte materiale de pe suprafața de acoperire, astfel ca grund și vopsea, după tratament pentru a îmbunătăți aderența între stratul de la sfârșitul anului, astfel încât să se extindă în mod eficient de acoperire de viață.

Curat, poloneză, ruginii, debavurare, pot elimina complet de suprafață din diverse materiale la murdărie, rugină și de scară și alte atașamente.

Utilizate pe scară largă în mecanică de întreținere și curățare, aluminiu, cupru, oțel inoxidabil, slefuire si lustruire de tratament de sudură de curățare, tăiere urme de curățare, debavurare și alți mari de utilizare.

Pachetul inclus: 15 buc x 7" spălare pad

Etichete: turma de nailon diy, turma nailon pulbere maro, pantofi stol, nylon negru turma, turma nailon arma, cizme înalte turma, cizme, ciorapi de turma, turma masina de nailon, nailon flocking, cizme de catifea turma

DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Dimensiune 7 inch (180mm)
Forma RUNDA
Nume De Brand ATIKA
Origine NC(de Origine)
Utilizare Lustruire & Slefuire
Certificare NICI unul
Material Fibre De Nailon
culoare Rosu/ Maro/ Verde
Tip Pad Abraziv

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea