6 Moduri Electric De Masaj De Joasă Frecvență Puls Umăr Electrod Masaj Pad Gât Framanta Bate Massor Durere Oboseala Relief

42.08lei

62.81lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

6 Moduri Electric De Masaj De Joasă Frecvență Puls Umăr Electrod Masaj Pad Gât Framanta Bate Massor Durere Oboseala Relief 31

Caracteristică:

【3D Plutitoare Electrod Tampoane】3 tampoane de masaj design se potrivește perfect gât, oferind toate-în jurul valorii de și precise de masaj bucurie.

【Design Ergonomic】Elastic braț cu piele-friendly silicon material exterior se potriveste pentru curba naturala a gatului, incadrand și mai ușor de îngrijire pentru gât.

【Electrod extern Tampoane】2 electrod pad poate fi folosit pentru masaj puls prin conectarea prin cablu, minunat pentru alte parti ale corpului masaj în timp ce se bucură de gât masaj.

【6 Moduri de & 9 de Intensitate Unelte】6 moduri de masaj (Tuina modul, presopunctura modul, percuție modul, modul de frământare, acupunctura modul, modul auto), împreună cu 9 intensități reglabile oferă diverse masaje bucurie în funcție de nevoile dumneavoastră.

【Aplicabile pe scară largă】Aplicabile pentru zi cu zi de îngrijire gât, gât relief, și lumina rănire gâtului și a petelor.Potrivit atât pentru zi cu zi de relaxare și profundă puls masaj.

【Externe Tampoane Electronice】Vin cu 2 tampoane electronice, poate fi folosit pe toate părți ale corpului, cum ar fi brate, talie, picioare, spate, umeri și mai aprofundată pentru masaj și de relief.

【Minunat Tovarăș de Viață】Ușoare și mici, astfel încât este economie de spațiu și ușor să fie efectuate de-a lungul, puteți utiliza la domiciliu, la birou, și de călătorie, se bucură de masaj oriunde și oricând.

Notă:

Utilizați prosop umed pentru a uda gâtul înainte de a utiliza, pentru a evita posibile sentiment de durere pătrunzătoare.

Cum să utilizați:

1) Înainte de utilizare, prima umed pielii de la nivelul coloanei vertebrale cervicale cu un prosop umed, și apoi a pus produsul în jurul gâtului, face electrod aproape de piele de la nivelul coloanei vertebrale cervicale, reglați poziția de produs, rândul său, pe gazdă și regla corespunzător de masaj de intensitate și mod.

2) Instalați 2 x baterii AAA (nu sunt incluse).

3) apăsați Lung [ON/OFF] butonul pentru putere, implicit de viteze în poziția(0 de viteze).

4) apăsați Scurt [ON/OFF] pentru a comuta modul.

5) Apăsați tasta [+]/[-] pentru a regla intensitatea.

6) Conectați cu electrod extern tampoane prin cablu pentru puls masaj.

Caietul de sarcini:

Material: ABS, silicon

Alimentare: 2 x baterii AAA (nu sunt incluse)

Modul: 6

Intensitatea de viteze: 9

Culoare: rosu, alb

Element dimensiune: 15.7x15.2x2.5cm

Pachetul De Conținut:

Dispozitivul principal x 1

patch-uri de electrozi x 2

Cablurile electrozilor x 1

Etichete: iepure jucărie sexuală, gât puls, masca pentru gat, plin de gag, electr masaj, jinkairui masaj, lombara masaj electric, masaj gât xiaomi, masaj umăr, massag pentru gât

Numărul De Model AM253
Cerere Corpul
Dimensiune Medium
Material ABS
Nume De Brand CkeyiN

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea