Vacuum Terapia Magnetică Ventuza Meridian De Acupunctura & Moxibustion Ventuze De Detoxifiere A Corpului Ventuze Pentru Masaj Set

131.68lei

258.21lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

De Uz Casnic De Vacuum Terapia Magnetică Ventuza Meridian De Acupunctura & Moxibustion Ventuze De Detoxifiere A Corpului Ventuze Pentru Masaj Set

Descriere:

Acest ventuze magnetice de aspirație nu trebuie să puncție pielea ta, care evită riscul de infecție și este fabricat din materiale de înaltă calitate, care este sigur si nu are nici un efect secundar pentru pielea ta.

Simplu modul de operare, dar egali acupunctura tradițională efecte și acul magnetic apăsați pe puncte de acupunctura, care este echivalent cu punct forte de presiune de terapeuti de masaj.

Și ventuze este greu, durabil și sănătos.Acest ventuze este ușor și convenabil de a opera și curat.Referitoare la Chineză tradițională medicale, este foarte eficientă în tratarea multor boli și probleme de sănătate.Deci, ce mai aștepți?Nu rata o astfel de șansă bună.

Caracteristici:

1. Acest ventuze magnetice de aspirație nu trebuie să puncție pielea ta, care evită riscul de infecție și este fabricat din materiale de înaltă calitate, care este sigur si nu are nici un efect secundar pentru pielea ta.

2. Acul este argintare, care are efect de dezinfectare și anti-inflamatorii.

3. Simplu modul de operare, dar egali acupunctura tradițională efecte și acul magnetic apăsați pe puncte de acupunctura, care este echivalent cu punct forte de presiune de terapeuti de masaj.

4. Presiune negativă de design oferă funcția de detoxifiere place tradiționale de aspirație ventuze, dar mult mai convenabil și ușor de operat și de a folosi.

5. Referitoare la medicina tradițională Chineză, este foarte eficientă în tratarea multor boli și probleme de sănătate care pot fi folosite pentru a promova circulația sângelui, echilibrul yin și yang și de a rezista la invazia agentului patogen.

6. Acesta poate fi folosit atât în salon de înfrumusețare și în familie și pentru că de aspectul rafinat, acesta poate fi de asemenea folosit ca un cadou.

Caietul de sarcini:

Tip: Magnetica Ventuze De Aspirare

Material: ac magnetic,silicon, etc

Fraier Diametru: Aprox. 1.3 cm / 0,5 inch (Mici), 2,5 cm / 0.98 inch (Mediu), 3.0 cm / 1.2 inch (Mare), 3.5 cm / 1.4 inch (X-large)

Opțiuni:

18Pcs: 4buc mici , 2 buc medii, 10buc mari, 2 buc x mare

12Pcs: 2 buc mici, 2 buc medii, 6 buc mari, 2 buc x mare

Funcția: acupunctura si moxibustion, presopunctura, terapia magnetică, presiune negativă efect de detoxifiere și de a promova medicina de penetrare.

Adaptare: hipertensiune arterială, boală coronariană ( miocardita), hiperlipemie, diabet, gastrita, ulcer gastric, ulcer duodenal, dureri de stomac (indigestie), gastroptosis, diaree, constipatie, hepatita B, calculi biliari, post-apocaliptica, sechele, paralizie facială, dureri de cap, insomnie, prosopalgia, Parkinsonism, sciatica, Alzheimer, poliomielita, prostatita, impotenta, ejaculare prematura, micțiune frecventă, nefrită cronică, pietre la rinichi, spondiloza cervicala, lumbago ( lombară hyperosteogeny, hernie de disc lombara, lombare entorsa, lombare degenerare musculară), periartrita scapulohumerala, artritei reumatice, dismenoree, tulburări menstruale, sindrom de menopauza, mastita, bronșită, astm, răceală, tuse, pneumonie (polinoza), boli de ochi, surditate, tinitus, rinită, durere de dinți, etc.

Componente: negativ sub presiune sac, aer mod de sac, magnetic cupa sfat, tub transparent, marca polar, trapezoidal jugul magnetic, de protecție cupa gât etc.

Principiul de lucru: magnetic cupa sfat este facut din pământuri rare magnet permanent aliaj cu suprafața de câmp magnetic >=250mT.Magnetic linie pătrunde corpul uman de la 6-9cm, egală cu adâncimea de tradiționale de acupunctura si moxibustion.Între timp, tu doar aplatiza sub presiune sac și a pus Paharul pe piele, apoi eliberați degetele și MASC ar putea fi fixat pe corpul fără găurirea pielii.Oamenii pot acupunctura cu mai multe sau zeci de cupe la un moment dat, stimularea acupunctelor fel ca de multe ace simultan în tradiția acupunctura si moxibustion.

Instrucțiuni:

1. Găsi punctul în care trebuie să fie tratate sau puncte de durere, acupunctelor și prindeți ventuze, doar pune-l pe puncte.Puteți alege diferite dimensiuni de la ac în funcție de zonă diferită și poate, de asemenea, se aplică crema pe care vi-l trimitem.

2. De fiecare dată timp de 15 minute, de 1-2 ori timp de o zi și de 10 zile pentru un curs de tratament.Unele boli pot fi vindecate imediat și în unele boli cronice nevoie de mai mult tratament.

3. Ea are nevoie pentru o baie de picioare înainte de a aplica-l pe picioarele tale.

4. Acesta este cel mai bun pentru a bea apă înainte de a utiliza acest produs.

5. Acul cu dimensiuni mici este potrivit pentru degete, degetele de la picioare, nasul, urechile, ochii și alte piese de mici dimensiuni.

Pachetul include:

1 x Sac

18pcs /12pcs Magnetic de Aspirație Cuppings

Notă Specială:

Acest produs atinge non-invazive de acupunctura cu orice efecte secundare, care este o familie terapia magnetică acupunctura echipamente care integrează presopunctura, terapia magnetică, acupunctura, ventuze, aplicarea topică de droguri ca unul.Și include funcția principală de tratare a unei boli interne de externe tratament în medicina tradițională Chineză.

18 BUC:

12 BUC:

8 BUC:

Etichete: mi moxibustion, goale magnetic, acupunctur, acupunctura, moxa, massag pentru gât, moxa, moxibust, w400, acupunctur pen, magneziu magnetic

Caracteristică 3 Presopunctura Ventuza
Dimensiune Multi Size SML
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 1 Magnetic Ventuze De Aspirare
Material acul magnetic, silicon, etc
Numărul De Model Magnetic Ventuze De Aspirare
De Îngrijire A Sănătății Durerea Dispozitiv De Masaj
Presopunctura Ventuze, Terapia Set Corpul Ventuze Pentru Masaj Set
Caracteristică 4 Relaxare Ventuze Dispozitiv
Acupunctura Chineză Terapie 8/12/18 Cutii De Silicon Ventuze Ventuze Set
Caracteristică Magnetic Masaj Borcane pentru Vacuum Terapia cu Ventuze
Caracteristică 2 Vacuum Terapia Cupe
Caracteristica 5 Acupunctura, Ventuze
Cerere Corpul
Caracteristică 6 Ventuze Cupe
Terapia Tradițională Chineză Relaxare Corp
Nume De Brand JIUYUNJIAO

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea