EDIFIER TWS1 Touch control IPX5 nominală design Ergonomic Bluetooth V5.0 TWS Căștile bluetooth căști fără fir, căști

144.90lei

185.78lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Viata lunga a Bateriei / Muzica Oriunde - Oricând Până la 32 de ore total de redare cu portabile de încărcare caz în care se va încărca complet pavilioane de 3 ori înainte de reîncărcare cazul.

Qualcomm® QCC3020 / Bluetooth V5.0 Avansate Qualcomm® Bluetooth 5.0 chipset-ul oferă de mare viteză de transmisie de până la 3.0 MB/s, depasind cu mult viteza de Bluetooth 4.2 .

Decodare AptX Bluetooth Avansat Qualcomm® Bluetooth chipset cu aptX codec audio oferă ultra-low latență și conexiune stabilă care bing clare și detaliate cu sunet. * Notă: conexiune de date este disponibil cu aptX dispozitive activate.

Ergonomic In-ear Design

Ergonomic in-ear design cu cina de lumină , veți ști cu greu le purta.

Incepe sa te bucuri wireless viață acum.

Avansate bio-diafragma

Doar ceea ce vrei să auzi Acest unul-de-un-un fel de pavilioane oferta clare și detaliate, sunet, la orice volum, mare cu toate dispozitivele Bluetooth.

Touch control Auto-on

Control tactil vă permite să comutați cu ușurință între muzică și apeluri telefonice.

Auto-on / Auto-conectat

Pernuțele se va cupla automat odată ce este scos din caz de încărcare – face viața mai ușoară.

Rezistent la apa IPX5 / Fabricate din Materiale de Calitate Impermeabil tehnologie păstrează căștile interne pe deplin funcționale chiar și în timpul unei transpirat sau în timp ce rulează în ploaie. * Notă: vă rugăm să asigurați-vă căștile sunt uscate în timp ce de încărcare.

CVC8.0 / Cristal-clar de Calitate a Sunetului pentru Apeluri CVC8.0 Anulare a Zgomotului tehnologie blocuri de o gamă largă de zgomotul ambiental pentru o decizie clară.

Sfaturi

Bine ați venit la EDIFER magazin Oficial .Ne-am specializat în audio premium soluții care prezenta inovațiile tehnologice și de design eleganta.Putem livra remarcabilă experiență de sunet printr-o gamă largă de sisteme de sunet pentru divertisment personal și excelență profesională.

Toate produsele comercializate de noi sunt 100% originale și de brand nou, și au o garanție de 1 an (exclusiv cele realizate de om daune), vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.Pretul produselor nu include tarife.Diferite țări au diferite sisteme de tarifare.Nu putem promite că toate parcelele sunt scutite de taxe vamale.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom încerca cele mai bune noastre de a coopera cu tine.Dacă aveți nevoie pentru a schimba informații despre destinatar (numele, adresa, numărul de telefon, etc.) sau produs de culoare, vă rugăm să lăsați un mesaj în comanda dumneavoastră înainte de a livra. (Acest serviciu nu este disponibil în timpul promotii mari, cum ar fi 328/11.11, etc.)

Vă mulțumesc pentru atenție.Vă rugăm să bucurați-vă de cumpărături aici.

* Notă: conexiune de date este disponibil cu aptX dispozitive activate.

Etichete: magazin de căști fără fir, viața q20, bem bluetooth căști, sl tws pavilioane, bluetooth primit, caz edifier x3, bluetooth dispozitiv de management de cab, earphon, ios pavilioane, anker soundcor

Cu Microfon Da
Certificare FCC
Versiune Bluetooth Bluetooth V5.0
Nume De Brand Edifier
Numărul De Model EDIFIER TWS1
Conectori NICI unul
Este wireless Da
Rezistenta 16ΩΩ
Activă A Zgomotului De Fond No
Distanța efectivă 10M
Control Al Volumului Da
Vocalism Principiu Dinamic
Funcția Comune Pentru Căști
Rezistent la apa Da
Suport Card De Memorie No
Sensibilitatea 98dBdB
Sprijin APP No
Timp De Încărcare aproximativ 1,5 h(pavilioane)
Comunicare Wireless
Lungimea Liniei Nonem
Buton De Control Da
Stil In-Ear
Codecs Apt-X
Timp De Redare până la 32h(pavilioane adauga docking caz)
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea