VSONIC NOI VSD5S VSD5Si cu Microfon Bogat Bas Dinamic de Zgomot Profesional-Izolarea HIFI tamisa. receptionat. În ureche Căști VSD5 S i

245.36lei

288.64lei

-14 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

VSONIC NOI VSD5S VSD5Si cu Microfon Bogat Bas Dinamic de Zgomot Profesional-Izolarea HIFI tamisa. receptionat. În ureche Căști

Caracteristică: Clasic moda, senzația de confort, de natură să Electronic, Hip-Hop sau alte muzică cu ritm puternic.NOI VSD5S este îmbunătățit în continuare în cabluri prin utilizarea de înaltă calitate 160-fir de argint transmisie sârmă.Diamant tăiat forma, umanizat design de pavilionul urechii structura, Beriliu aliaj diafragma, Electroacustic unitatea de antrenare.Ca parte esențială a pasionat căști, unitatea de antrenare este la fel de important ca motor al vehiculului și avion.NOI VSD5S este prevăzut cu electroacustic unitatea de antrenare și beriliu aliaj diafragmei, care este folosit pentru echipamente stereo numai în trecut.Rigide, ușoare și rapide de transmitere diafragma materiale poate extinde extrem de înaltă frecvență domeniul de aplicare, stabiliza efecte de frecvență joasă și de ieșire fiecare muzica detaliu.Solid și durabil din policarbonat + sticla amestecate caz, de cristal clar, din forma de turnare de sunet cavitate, o mai bună reprezentare de sunet de calitate.am Beriliu aliaj diafragma, praf-dovada plasă de oțel, Se poate extinde extrem de mare frecvență de aplicare.

Caietul de sarcini: Driver Unitate: compozit diafragma CCAW de înaltă eficientă dinamic driver Impedanta: 45 Ohm, 1 khz±15% Sensibilitate: 105 dB/mW (la 500Hz 1mW 20upa) răspuns în Frecvență: 10 Hz - 28 KHz Distorsiuni: ≤1% (la 1/3oct94dB 20upa) Canal de Echilibru: ≤ 20dB (at50Hz-10000Hz) Putere Nominală: 10mW Putere Maximă de Intrare: 50 mW Conector: 3.5 mm dual-channel plug Cablu: 1.30 m TPU Cablu, OFC fire±3% Notă:

VSD1Si/VSD2Si/VSD3Si/VSD5Si/GR07 i (cu microfon versiune) Nu s-ar putea perfect compatibil cu unele produse Apple

Produsele de proiectare și caietul de sarcini, precum și accesorii, cum ar fi o schimbare, nu mai o notificare ulterioară.

V

V

Etichete: sony izolare căști, tamisa. receptionat. căști, japonia veveriță, clasic vsonic, iem căști, am rafală, cască nicehck, ipod telefoane cap, vsonic sfat, bluetooth tamisa. receptionat.

Plug Type Tip De Linie
Cu Microfon Da
Stil In-Ear
Lungimea Liniei 1.3 m
Sensibilitatea 108dB
Vocalism Principiu Dinamic
Buton De Control Da
Tip Wireless NICI unul
Nume De Brand Vsonic
Activă A Zgomotului De Fond No
Rezistenta 32Ω
Sprijin APP No
Este wireless No
Suport Card De Memorie No
Numărul De Model Noi VSD5S, Noi VSD5Si
Răspuns În Frecvență Gama 10-28000Hz
Conectori 3.5 mm
Control Al Volumului Da
Funcția Comune Pentru Căști
Comunicare Cu fir
Vsonic Model NOI VSD5S
Rezistent la apa No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea