Set de Căști USB Computer de Căști cu Microfon de Anulare a Zgomotului Căști Ușoare Căști cu Fir pentru SONY PS3 PS4 Jocuri PC

20.11lei

24.53lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、mai Multe Scopuri: căștile dispun de 6.5 metri lungime cablu, USB port de căști cu microfon este foarte potrivit pentru SONY PS3, pentru PS4 și PC games. (Notă: Pentru PS3, acest set cu cască nu se poate lansa muzica de fundal de jocuri, live, chat.)

2、Flexibil Căști: capul fascicul și earmuff captuseala sunt utilizate.Pielea este moale și mai confortabil de purtat.Mai ales banda de sustinere ajustabila pentru o potrivire perfecta.Andy setul cu cască vă ajuta să se concentreze pe joc și nu este ușor de deranjat de zgomotul exterior.

3、Perfect pentru Jocuri: setul Cu cască dispune de 40 mm difuzor Profesional de ieșire.Și există, de asemenea, o bună stabilitate în afara, astfel încât setul cu cască poate spori sunetul de joc mai captivantă experiență.

4、Anulare a Zgomotului: setul Cu cască dispune de anulare a zgomotului microfon tehnologie pentru reducerea interferențelor externe.

5、Largă Aplicare: cască caracteristici reglabil anti-zgomot microfon, auto-setare de înaltă și joasă bass, care poate fi folosit pentru PS3 console de jocuri, pentru PS4 joc de console și PC-uri, și cască microfon se rotește în sus, în jos, la stânga și la dreapta.Atunci când în uz, se leagă la portul USB al gazdei.Este ușor să funcționeze volumul reglare si comutator mut.In-joc de chat și trimite mesaje vocale.Și setul cu cască poate fi utilizat ca un calculator.apel video.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Antrenare: diametru 40mm/1.57 în

Impedanta: 28Ω

Sensibilitate: 106 db±3 db

Frecventa: 20 hz-20khz

Linia de lungime: 1900±30mm

Caietul de sarcini: 6*5mm

Sensibilitate: -52 dB

Răspuns în frecvență: 20hz-20khz

Impedanta: 2.2 kΩ

Direcția: toate direcțiile

Plug tip: USB plug

Dacă pentru a aduce grâu: da

Dimensiune: 185*180*74mm/7.28*7.09*2.91 în

Net greutate: 192g

Culoare: rosu, albastru

Material: ABS + piele

Lista De Ambalare:

1*setul cu Cască

Note:

Pentru PS3, acest set cu cască nu se poate transmite sunet de fundal de joc, doar pentru chat în timp real.

Pentru PS4, căști, suport sunet de fundal de transport și în timp real de chat.

Dacă dispozitivele pentru PS3, pentru PS4 sau calculatoarele au fost folosite pentru o perioadă lungă de timp, este posibil să nu fi capabil de a utiliza setul cu cască imediat, trebuie să fie pacient și așteptați pentru ca șoferul să fie instalat, sau puteți să ne contactați și vă vom ajuta imediat.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

Etichete: dispozitiv de management de cab ps4, laser ps4, mare căști usb, joc de peste autocolant, joc ps4, setul cu cască usb, sârmă cu memorie de 8, sony declanșa, mdr, sony wh 1000xm4

Sprijin APP No
Activă A Zgomotului De Fond Da
Caracteristici Cu Microfon
Impedanța de la 33 la 100 Ω
Versiune Bluetooth Alte
Distorsiune Armonică Totală 1.0%
Metoda De Încărcare Cablu
Tip Wireless NICI unul
Comunicare Cu fir
Suport Card De Memorie No
Lungimea Liniei 1m
Cu Microfon Da
Sensibilitatea 106 db±3 dbdB
Rezistenta 2200Ω
Funcția Comune Pentru Căști
Rezistent la apa No
Magnet Tip Alte
Max De Ieșire 0.001 mW
Căști Tampoane De Material Spumă Moale
Plug Type NICI unul
Cupelor De Tip Sigilat
Nume De Brand viugreum
Driver Diametru 0.0 mm
Buton De Control Da
Numărul De Model cască
Răspuns În Frecvență Gama 20-20000
Control Al Volumului Da
Vocalism Principiu Electrostatic
Numărul De Șoferi 1
Codecs AAC
Conectori USB
Este wireless Da
Stil Peste Ureche

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea