Magnetic Suportul de Cuțit din Oțel Inoxidabil, montat pe Perete Puternic autoadezive, Bucatarie Rack 30 cm - 50 cm

17.84lei

24.78lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Nu doriți să păstrați bucătărie igienic?Nu există nici o problemă cu cuțitul magnet fabricat din oțel inoxidabil.Doar ștergeți-l o dată și va străluci ca în prima zi.

Descriere produs 1. Multifuncționale funcție de bar, de asemenea, vă permite să vă conectați obiecte metalice, cum ar fi foarfece și șurubelnițe, pentru a ajuta la completarea diferite sarcini. 2. Acest cuțit magnetic holder este un instrument cu dimensiuni potrivite pentru toate instrumentele, și poate fi folosit pentru a stoca cutite, chei, suruburi, tacâmuri, etc. 3. Produsul păstrează contra spațiu curat și liber, așa că mai este mult de lucru și spațiu de gătit.

Atribut produs Material: otel Inoxidabil Culoare: argintiu, negru, tratament de Suprafață: de sârmă de desen, pictura procesul de Numărul de straturi: un singur strat de Stil: modern și Instalare simplă: nu stantare Proces: profil se întinde Dimensiuni: 30cm/11.81 cm, 40cm/15.75 inch,50cm /19.69 cm

Memento cald 1. Vă rugăm să rețineți că, din cauza efectelor de iluminare, monitor brightness / contrast setări / etc e, vor exista unele mici diferente de culoare din imaginile și elementele reale.Măsurată de mână, abateri de 1-2 cm sunt posibile. 2. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă aveți orice întrebări.Vom răspunde și-ți oferim cele mai bune servicii.

Etichete: bloc raft, bucătărie storag, cuțite myvit, placa de tăiere cuțit cremalieră, suportul de cuțit spuma, tipărite magnetic tapet, suport cutit, din oțel inoxidabil spice agitator, comerciale magnetic suportul de cuțit, pânză cuțit de bucătărie titular

Origine NC(de Origine)
Material Metal

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea