4-strat Mobile Roți Bucătărie Condiment Raft de Depozitare a Optimiza Spațiu Organizator Raft Multi-Strat Duș Cameră Raft de Depozitare Acasă

106.49lei

204.81lei

-48 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

- UȘOR PENTRU a INSTALA: Nu există instrumentele necesare și nu este nevoie de a angaja un tehnician, poți asambla acest 4 nivele de depozitare coș de unul singur.Cu 4 roti, depozitare coș poate fi mutat cu ușurință de la un loc de preferințele dumneavoastră.

- DRENAJ DESIGN: Coș metalic în formă de rafturi, potrivite pentru bai, bucatarii, dulapuri, garaje, spălătorii, sau în-între mașină de spălat și uscător.

- MARE CAPACITATE de STOCARE: 4 niveluri de depozitare coș oferă spațiu de stocare mare și economisește spațiu pe podea pentru a optimiz spațiul de utilizare.Depozitarea cosul poate fi folosit în spații înguste pentru depozitare.

- Bunuri MOBILE de STOCARE si PARTEA de CERC: 4 puternic de 360 de grade, ușor-alunecare, rezistent rotile de depozitare coș de ușor și convenabil de a trage în și din spații înguste.Ferm imbricate să stea stabil .

Caietul de sarcini:

Culoare: Alb

Material: PP, Oțel Inoxidabil

Stil: Stil, Stil B

Dimensiune: Așa Cum Se Arată

Pachetul Inclus(Stil opțional):

1 * Raft De Depozitare

Notă:

1.Vă rugăm să permită o ușoară abatere de culoare din cauza luminii și de afișare.

2.Dimensiunea poate varia un pic din cauza manuală de măsurare.

/ Despre servicii /

Livrarea la Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat

Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii

Se întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă

Calitate garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: moonet, rotirea rack condiment, bucătărie organ, carplay scaun, bucătărie storag, plasă de organizator duș, decor dormitor, condiment titular, colț tava de duș, bucătărie cărucior de lemn

Material PP,Oțel Inoxidabil
Origine NC(de Origine)
Stil Stil, Stil B

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea