2 Tier Mare Capacitate Vas Uscător De Haine De Metal Picurator Bucătărie Raft De Depozitare Raft Placa De Cuțit Chopboard Scurgere Rack Suport

80.11lei

127.14lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică:

Un elegant 2 nivel raft pentru vase: Multistrat raft design - stratificat de sus în jos, lateral de expansiune, rezonabil de stocare de feluri de mâncare, cupe și o varietate de tacamuri.Nu numai că este ușor să se scurgă, se păstrează, de asemenea, bucătărie curat.

Selecție de înaltă calitate, mai gros si materiale rezistente, mai puternice rezistenta, lasa-ti tacâmuri și furculiță cupe amplasate în condiții de siguranță.

Suprafață cu ajutorul unui tratament special de suprafata, lustruire luciu și suprafață netedă.Și toate materialele și procesele sunt conforme cu standardele internaționale de mediu.Notă:vă Rugăm să folosiți un burete sau o cârpă moale pentru a curăța vasul uscător de haine, nu utilizați produs de curățare care va deteriorat rugina dovada crom placare de stratul de la suprafață .

Vas mare de Uscare Rack: faceți Cunoștință cu familia de bază. 2/3PCS tava de scurgere detasabila design, pentru a preveni eficient superioare și inferioare tacamuri de scurgere contaminarea încrucișată.

Caietul de sarcini:

Forma: 2-în formă de

Culoare: Argintiu+Verde/Alb

Numărul de Straturi: 2 Straturi

Material: Fier De Galvanizare

Tip:

Stil 1 Alb cu suport de pahare, Stil 2 Verde cu suport de pahare ,

Stil 3 Alb cu Chopboard sta,Stil 4 Verde cu Chopboard sta

Pachetul Include:

1 x Vas de Uscare Rack

Etichete: cuțit, titular cheie de perete, cuțit de bucătărie, bucătărie storag, suport cutit, metal sign, tabelul raft organizator, instrument de bucatarie, scurgătorul de vase, folie de depozitare organizator

Origine NC(de Origine)
Material Metal

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea