3 tier Bucătărie Organizator Frigider Raft Raft Partea Lateral Suport Multifunctional de uz Casnic Frigider Stocare Magnetice

182.97lei

207.91lei

-11 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

{infomdescirption}

Caracteristică:

1.Speciale de pulverizare tratament poate preveni eficient rugina, durabile, protecția mediului și frumusețe.

2.Multi-straturi sunt plasate, produsele pot fi introduse stratificat, și pot fi plasate separat cu proaspete film, prosop de hârtie, condimente, arome rezervor și așa mai departe, cu un mic spațiu pentru a oferi o capacitate mare.

4. Proiectarea de barieră de siguranță, design de parapet în jurul introducerea zonă de condimente sticla poate rezolva în mod eficient problema de cădere și fixarea de aromă sticle, cutii condimente, și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Tip: Frigider rack

Culoare: Negru/Alb

Dimensiune: 39.2x63cm/15.4x24.8in

Pachetul inclus:

1x Frigider rack

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Etichete: tacâmuri de bucătărie sertar tavă organizator, cârlig pegboard, bucătărie organ, congelator alimente organizator, fierbinte ustensilă de titular, oamenii raft de depozitare, instrument de bucatarie, etagere de stocare, folie de depozitare organizator, escurreplatos cocina

Material Metal
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea