De înaltă Securitate din Aliaj de Aluminiu Cablu de Etanșare Numerotate de Auto-Blocare Logistica Seal Lock 1.8 mm Sârmă pentru Transport de Marfă Tag 50PCS Albastru

171.57lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Materiale de înaltă Calitate: Realizate din heavy-duty din otel inoxidabil cu 1.8 mm din sârmă de oțel, au o tensiune foarte mare putere.

Tamper Dovezi: Pre-imprimate cu niciodată nu se estompeze număr de serie, orice tamper pentru a deschide trebuie să distruge-l.

Scoateți: Aceste sigilii pot fi eliminate numai prin sârmă.

Funcția: Proiectat pentru a fi utilizat pe orice echipament care necesită o extrem de rezistent la șocuri mecanism de blocare și grad rezonabil de putere.

Multi Scop: Etichetă, marcaj, bandă de etanșare, logistica de blocare de securitate, de măsurare a energiei, sigiliu container, container de blocare de securitate, pentru a preveni de la a fura și de scurgere etc.

Cum să Utilizați: Pentru a utiliza, pur și simplu treceți capătul 1.8 mm din sârmă de oțel prin grele aliaj de aluminiu de blocare și trage tare.

Tip: Reglabile Cablu Sigilii

Material: Aliaj De Aluminiu Lock + Cablu De Oțel Galvanizat

Dimensiune: 300mm/11.8 nches Lungime Totală

Diametru cablu: 1.8 mm

Tag Dimensiune: 26 x 22mm (LxW)

Culoare: Albastru

Imprimare: Laser Imprintting

Avantaj: sigiliu de Securitate, ferm, ușor pentru a bloca

Aplicație:

Potrivit pentru containere, remorci, vagoane, vagoane de cale ferată, cargo, camioane, camionete, usi, companii aeriene, magazine duty-free, automobile, produse industriale, de depozitare-controlul și etc.

Pachet:

50pcs Aliaj de Aluminiu Cablu de Sigilii

Sfaturi:

Toate sigiliile vine cu pre-imprimate numere de serie.dacă aveți nevoie de gol (nu au serie de numere pe ea), vă rugăm să lăsați o notă pentru noi.

Oferim GRATUIT Personalizate logo-ul companiei, numele companiei sau numere speciale pe eticheta daca comandati mai mult de 1000buc.Sau să plătească ceva în plus obiceiul de taxă atunci când pentru mai puțin decât 1000buc.

Vă rugăm să înțelegeți că, din cauza diferite de lumină și ecran de setare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită față de imaginile prezentate.

Vă rugăm să înțelegeți că, din cauza măsurare manual, dimensiunea de elementul real poate varia de la descrierea de 1-3mm.

Etichete: fixați încărcătura inel, cablu număr, 50pin cablu, sigiliu de securitate categorie, șurubul de etanșare, coarda masa, eticheta de sârmă, aluminiu dog tag, blocare sigiliu, sârmă de aluminiu

Material OȚEL
Numărul De Model SL-02H50-Albastru
Certificare NICI unul
Tip Auto-blocare
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea