100buc de Plastic de Unică folosință Trage-Tite de Sigilii de Securitate de Semnalizare Numerotate Auto Încuietori Picătură de Transport maritim

34.40lei

41.46lei

-17 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere: 1. Conține un nailon de bază pentru un puternic blocaj 2.O singură dată, folosind, nu poate fi deschis odată blocat 3.Permite utilizatorului să rca-up sigiliul potrivit lor specifice cerințele de dimensiune 4.Sigiliul design-ul nu este o forță purtătoare de model, variind de la 7 la 10 kg.Este potrivit pentru agățat ca o semnalizare curea pe haine, pantofi și genți de mână pentru a împiedica de a fi transferat sau furate în timpul transportului.

Descriere: Tip:Sigilii din Plastic Material: PA, PA66 Plastic Dimensiune: lungimea totala: 250 mm / 10" Semne dimensiuni:30mm X 20mm/1.2"X 0.79" Plastic Culoare: rosu/albastru/galben/verde/alb, Cantitate: 100BUC.

Notă:

Nici pachetul de vânzare cu amănuntul.Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch vă Rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Etichete: sticla de plastic de etanșare, alb sigiliu de securitate, plastic de etanșare, sigiliu de securitate, sigiliu de securitate categorie, securitate capace de plastic, numere de serie, numerotate de plastic, sigilii de securitate, blocare sigiliu, securitate sigilii de plastic

Certificare NICI unul
Material Plastic
Tip Auto-blocare
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model GUGUJI222
Nume De Brand BGEKTOTH
Comisia NO

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea