Nou Animal De Companie Câine Jucărie De Ros Agresiv Rozatoare Cauciuc Natural Indestructibil Mestecați Jucării Jucăria Pentru Mediu Și Câini De Talie Mare

52.36lei

65.45lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini

Nume produs: Câine jucărie periuta de dinti

Produs material: cauciuc

Produs de culoare: verde

Dimensiune produs: 22.1*6.3*6.3 cm

Potrivit pentru: medii/mari rase de câini

Descriere

1.Acest jucării câine agresiv pentru rozatoare de talie mare este de design pentru Mediu/câini de talie mare.Este potrivit pentru 20-80lbs caini, nu pentru catelus.

2.Produsul nostru poate fi rapid restabilită la starea inițială atunci când mușcat de câine, a făcut câinele avea mai multe interese în noua lui jucărie și bucurați-vă de mestecat.Actualizat material pentru a-l face mai durabil și ușor de mestecat decât alte similare câine jucării de ros, mai bine și mai mult puterea.

3.Adăugat unele aroma de lapte pot atrage animalele de companie pentru a păstra interesat în această jucărie.Oase speciale-stil, cu niște caneluri pe acesta vă poate ajuta pentru a curăța dinții.De zi cu zi joc poate mentine cavitatea bucala sanatoasa curat și proaspăt de animalele de companie pentru o lungă perioadă de timp.

4.Există 2 built-in șoricel, când ai stoarce-aceasta jucarie se poate face un sunet.Acest design poate apuca de câini atenție.În timpul jucându-se cu ea, poate ajuta pentru a calma câinele emoțiile și de a obține mai aproape de proprietar.

5.Cel mai bun cadou pentru animalul tau de companie!Dacă nu sunteți mulțumit cu el atunci când îl primiți.Noi vă va oferi o rambursare completă înapoi la tine.

Pachet

1*animale de companie jucărie de ros

Etichete: greu scartaie câine de jucărie, tricotate jucării pentru animale de companie, accesoriu câine, pug umplute jucărie, câine jucărie scartaie, câinele remorcher, câine de jucărie, joc câine puternic, câine, animale de companie

Material Cauciuc
Jucarii Tip Mestecați Jucării
Origine NC(de Origine)
Setați Tipul No
Tip Câini

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea