ZUKIBO Minnow Laser de pescuit Nada Pescuit 2020 110mm 130mm 175 mm pesca Wobbler Pike Import Cârlige de Pescuit Momeală Artificială

20.56lei

43.77lei

-53 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Obiect De Pește

Mandarinfish,Bass,

Erythroculter ilishaeformis,

Stiuci,Yellowcheek crap,somon,

............

Caietul de sarcini:

Tipuri: Floating Lungime: 110mm & 130mm & 175mm Greutate: 13g & 13.5 g & 25g Adâncime: 0,3 m & 1m & la 1,5 m de La depozit va livra comanda de îndată ce primește comanda!!!!!!Caracteristică 1. 3D ochilor : Se face momeala se pare ca real pește. 2. Cu Laser de acoperire : Reflectă lumina mai bine, momeli de pește mare pentru a ataca momeli. 3. Bile de oțel : Când aruncă va muta la coada pentru a îmbunătăți arunca înălțime,rulare cu vocea pentru a atrage atenția de pește. 4. Redus de poluare : momeala corpului adoptă avansate de Protecție a Mediului Materiale , nu numai că are o rezistență mare la impact, dar, de asemenea, nu produce substanțe nocive pentru mediu. 5. Corpul colorat : Simulare de design, mai atractiv. 6. Cârlige : Anti-coroziune, de putere mai puternică,ascuțită, Atât de apă de mare și apă dulce se poate adapta. 7. Delicat : Marginea de finisare și de precizie debavurare proces reduce atrage dur cuplat zona sa. 8. Produs de ambalare : Fiecare momeala este ambalat într-frumos cu amănuntul cutie pvc.

Adâncimea de 1,0 m-175mm-25g

Adâncimea de 1,5 m-130mm-13.5 g

Adâncimea de 0,3-0,9 m-110mm-13g

Înot Frumos

În apă, ca un pește mic într-un pierdut direcția, prin operație, Acesta poate fi exprimat ca un speriat de evacuare, o ispită, Ca specii de pești de pradă nu pot rezista.

Triple Consolida Duple Cârlige

Oțel importate este rafinat și întărit de mai multe ori, Are rezistență puternică și cârlig ascuțit, Piercing viteza este rapid, peștele nu este ușor pentru a trage și îndreptați.

Cu Laser De Acoperire

Avansate cu laser tehnologie de acoperire face Minnow spumante de cristal ca luciu, Reflectând culori frumoase și atragerea de pește.

Rătăcind Bilă De Oțel

Built-in bile de oțel, se va muta la coada atunci când a aruncat, creșterea aruncarea de la distanță, Atunci când trageți, se va face un sunet, care va atrage atenția de pește.

Etichete: zbura tenkara, es pescuit minnow, ul nada minnow, pește, pike spinner, biban momeli mult, piscifun tambur, tambur tsurinoya, luminoase wobbler pescuit, momeală pește

Poziția stream
Origine NC(de Origine)
Categorie Fals Nada
Nume De Brand ZUKIBO
Cârlig Importate de înaltă rezistență cârlig
Greutate 13g--13.5g--25g
Cantitatea 1
Conectarea inel Anti-coroziune
Lungime 110mm--130mm--175mm
Tip Momeală Artificială
Numărul De Model CY127-CY133
Adâncime 0,3 m----1m 1,5 m

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea