Hunthouse D-calmar suqid jiguri jigging atrage 110mm 30g scufundarea egi leurre sfat-rula EGI cârlig de pescuit greu momeală pentru turlutte lw522

24.73lei

41.21lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere produs

D-Squid este un model special dezvoltat pentru noul "tip-run" metoda.

Prin eliminarea pene aripa care a provocat drag și internalizare de greutate în organism, ajunge la partea de jos, la o rata rapidă și permite o lumină încă ascuțite darting acțiune în zona profundă.O altă atracție a D-Squid este linia de culoare-upMoreover, am realizat o formă a corpului care permite nada pentru a menține un ideal poziția corpului după darting acțiune.Acest lucru duce la creșterea de mușcături și elimină problema enervant de cârlig prinderea linie.

O altă atracție a D-Calmar este culoarea line-up.Bazat pe deja de succes calmar jig culori, ne-au dat o înaltă calitate "ademeni ca" gust.Pescar poate selecta din vasta gamă de culori, în funcție de condițiile de teren și activizată de calmar.

Cu D-calmar, veți putea cu ușurință să ajungă la acele zone profunde și în care curge rapid curenți de pescuit niciodată înainte.

Etichete: cap jig calmar, spinner bait, vrac jig cap cârlig, hunthouse nada, cârlig de pește de mare, nada rattlin, jig, calmar jig strălucire jiguri, madai jig cârlig, nada calmar

Poziția stream
Nume De Brand hunt casa
Lungime 110mm
Cantitatea 1
Tip calmar
Categorie NADA
culoare verde, galben,roz
Wight 30g
Material ABS
Numărul De Model LW522
Origine NC(de Origine)
Cârlig Ultra ascuțite EGI cârlig

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea