10buc/lot Spinner Bait Lingura Momeli Metalice de Pescuit Nada Set Spoonbait Greu Momeli Wobbler cu Înalte Cârlige Aritificial Pește Aborda

17.22lei

29.15lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Detalii Produs:

Greutate: 1set=10buc+:70g/2.47

Material: fier

Lista pachet: 10buc* Lingura de pescuit Lures

Nada Caracteristici:

1) S-Mișcare În Aer La Orice Viteza Piese De Caroserie Conecta Cu Materiale Textile Permite Acest Lucru Atrage Wiggles La O Parte În Alta Ca Un Pește Adevărat Ar Înota.

2) Super-Realiste Exterior - Construite Din Materiale de Înaltă Calitate Din Japonia, Expert Concepute Și Testate Riguros, 3d Realiste Ochii Și Viața-Ca Holografic Corpul Face Un Pește Adevărat.

3) Built-In Gravity Ball - Ridica Arunca Distanță, Produce Un Sunet Atrage Prădători Mari.Design Simplificat, Reduce Rezistența La Vânt În Timpul Aruncat.

4) Pe Scară Largă De Pescuit Specii - Reutilizabile Mediu Protector Largemouth Crankbaits.Diferite Culori Și Modele Pentru A Se Potrivi Orice Pescuit De Mediu.Atât Pentru Apă Dulce Și Apă Sărată.Mare Pentru Pescuit Biban, Biban Galben, Walleye, Stiuca, Muskie, Crap, Babușcă, Păstrăv, Etc.

5) 100% Satisfacție De Garantare - Mare Trebuie Să-Au Element Pentru Pescari, Bine Ambalate, Disponibil Cadouri Perfecte Pentru Ziua De Nastere, Aniversare, Ziua Recunostintei, Crăciun Etc. Mai Mulți Cumpărători Aleg 5 Buc Combinație Care Poate Veni Mai Repede Și Mai Sigur.

Etichete: clește de pescuit de pescuit, pește tackl, pește linie, jig nada, pește, nada spinnerbait, lingura de cafea, finanțe unelte de pescuit, tambur tsurinoya, luminoase wobbler pescuit

Cantitatea Un Set
Categorie NADA
Tip Momeală Artificială
Origine NC(de Origine)
Material Fier
Poziția Ocean Rock Pescuit
Numărul De Model R1454
Greutate 1set=10pcs+

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea