Led Dimmer 220V/110V Ewelink Wifi Dimmer Switch Smart Touch comutator de lumină Bec cu Dimmer lucra Cu Amazon Alexa Google Asistent

75.36lei

106.12lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Led Dimmer 220V/110V Ewelink Wifi Dimmer Switch Smart Touch comutator de lumină Bec cu Dimmer lucra Cu Amazon Alexa Google Asistent

Светодиодные диммеры 220V / 110V Inteligent Wifi Диммер Сенсорный выключатель света с лампочкой Работа с Amazon Alexa Google Asistent Ewelink

Caracteristici:

Funcțional Lumina de la intrerupator

WiFi Dimmer Switch-ul poate lucra cu lampă cu Incandescență, lămpi cu halogen, Iod tungsten lampă, Rezistiv buck lampă cu LED-uri, fără trepte de reglaj lampă cu LED-uri.Nu toate becurile cu LED-uri sunt potrivite pentru WiFi comutatorului de atenuare, deci avem o estompat bec LED-uri care pot fi estompate cu comutatorul WiFi.Inteligent de reglare a intensității luminoase, forme de viață inteligente.

Smart wi-fi touch control fără Trepte intrerupator

Acest touch dimmer switch-ul maxim de putere de 300W, care poate lucra cu cele mai multe lumini cu funcția dimming.Acest dimmer oferă suma maximă de reglaj fără trepte gama, utilizatorul poate dim lumina pentru a salva mai mult de energie electrică și de a prelungi viața de bec.Tensiune de alimentare: AC 90-250V tensiune.

APP de Control de la Distanță

Utilizatorul poate folosi un smartphone pentru a activa de la distanță on/off lumini sau regla fără trepte a luminozității oricând și oriunde prin intermediul APP fel de mult ca iOS/Android telefonul are 3G/4G/WIFI de rețea, bucurați-vă de confortul de viață inteligentă!App: eWeLink (Nu suport RF433 control de la distanță.)

Compatibil cu Amazon Alexa / Start Google

Utilizatorul poate controla acest lucru fără trepte WiFi dimmer prin voce, prin Alexa / dispozitivul pentru a porni/opri lumina și a regla luminozitatea. .Operare usoara, de viață inteligentă!

Calendarul Programe

Suport max 8 activa singur/repetă/numărătoarea inversă calendarul programele de fiecare dispozitiv.Cronometre prestabilite poate lucra chiar și de rețea nu este disponibilă, dar acest dispozitiv trebuie să păstreze puterea pe.

Probleme și Sugestii : dispozitivul nu este stabila conectarea la Aplicația 1. Fiecare router a avea conexiune limitată, dar mai mult și mai mult dispozitiv inteligent lucru pe familie 2. O mulțime de familie încă folosind versiune foarte veche routerseven mai mult de 3 ani în urmă versiune.În scopul de a avea o experiență excelentă, sugestia este : 1. re-seta router conexiune limitată 2. schimba o noua versiune de actualizare router 3. vă rugăm să rețineți aceste comutator funcționa doar pe 2.4 G rețea wi-fi, nu 5G.

Notă:

Scana codul QR de pe cardul de cod QR pentru a descărca APLICAȚIA și citiți ghidul utilizatorului.

Acest Wi-Fi atingeți comutatorul nevoie să se conecteze la o linie neutru.

Pentru obișnuite de lumină LED-uri, doar calendarul on/off funcție,cant regla luminozitatea luminii prin wifi și butonul.

(Un plus de bec care acceptă reglaj este inclus în produsul nostru )

Puterea totală a corpurilor de iluminat sau mai multe corpuri de iluminat utilizate împreună nu trebuie să depășească 150W .

Caietul de sarcini:

Wifi Inteligent Comutator

Tip: Smart Priza de Perete(SUA/UE Plug)

Material: material Ignifug ABS,sticlă călită

Cantitate: 1 buc

Element De Culoare:Negru/Alb

Tensiune Alimentare: 90-250V AC

Max.Curent: 2A/250V/Gang

Max.Putere: 300W

Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n, 433MHz RF

Plug: SUA/UE standard

Sistem de OPERARE Suportate: Android și iOS

APP Descărcare: eWeLink

Wireless Consumul De Energie:

Mediu Temp.:-20-70°C

Certificare: CE,RoHS,FCC

Dimensiuni:

NOI: 12*7.2*0.9 cm/4.7*2.8*0.4"(L*W*H)

UE: 8.6*8.6*0.9 cm/3.4*3.4*0.4"(L*W*H)

Minim dimensiuni de instalare:

NOI: 7.2*5.1*2.6 cm/2.8*2*1"(L*W*H)

UE: 5*5.1*2.5 cm/2*2*1"(L*W*H)

Greutate Netă:

NOI: 143.5 g/5.1 oz

EU: de 135,5 g/4.8 oz

LED-ul Blub

Tip: E27 Bec

Cantitate: 1 buc

Produs Culoare: Alb

Sursa de Alimentare: 85-265V AC

Putere: 3W

Culoare lumina: alb Cald

Dimensiune:5*9 cm/2*3.5"(D*H)

Greutate netă: 36.2 g/1.3 oz

Pachet:

1*Wifi Inteligent Comutator

1*E27 Bec

1*Cutie Pachet

Etichete: dimmer switch wifi, dimmer inteligent, sticlă dimmer, lampa de podea comutator, dimmer led, bei knx, smart led dimmer, led dimmer mi, variatoare led, tuya dimmer plug

Caracteristici variator de lumina bec reglaj
Tip De Element Variatoare
Nume De Brand LemonBest
Garanție 1 An
Certificare ROHS
Numărul De Model Dimmer LED 220V
Material Plastic
Max. Sarcina De Putere 300W

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea