DC 5V-24V 12V Variatoare Singură Culoare LED-uri Controler Bluetooth de la Distanță Controler Pentru Benzi cu LED-uri Lămpi de Luminozitate Dimmer

18.54lei

20.61lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

DC 5V-24V 12V Variatoare Singură Culoare LED-uri Controler Bluetooth de la Distanță Controler Pentru Benzi cu LED-uri Lămpi de Luminozitate Dimmer

Brazilia Client vă rugăm să rețineți:

Ca Brazilia personalizate nevoie,un post de colet trebuie să plătească 3.5 usd în Brazilia post.

Această taxă trebuie să plătească o pe Brazilia Post-sistem on-line,pleae notă,dacă nu puteți accepta această taxă,vă rugăm să nu plasați comanda,multumesc.

Descriere produs: Acest controler suporta IOS versiunea 6.0 (sau mai sus ) și versiunea Android 4.3 (sau mai sus ) de sistem.Permite control de la distanță on/off lumini, ajustarea luminozității lămpii, culoare, temperatura, muzică, și moduri de alarmă.Pentru 160.000 de culori, zeci de variațiile de lumină.Regulatorul este proiectat pentru lumina LED strip, module, etc. După instalarea și de a face setările corespunzătoare, puteți utiliza telefonul mobil pentru a controla led-uri.Control de la distanță pentru a ajunge la interior de 8-10 metri.Parametrii Tehnici: 1.Metoda de Control: Bluetooth 4.0 sau mai mare 2.Aplicabile mobile sistem de operare: IOS versiunea 6.0 sau mai mare, Android versiunea 4.3 sau mai mare de 3.Numărul de lămpi de control: 10 lămpi. (Pot fi împărțite în matrice). 4.Limba de sprijin: engleză, Chineză (alte limbi poate fi setat în funcție de funcția de sistem de telefon mobil) 5.Temperatura de lucru: -20°C-60°C 6.Tensiune de lucru: DC5V-24V 7.La distanță de control de la distanță: de interior 8-15 8 metri.Numele APLICAȚIEI este: LedBle Pachet inclusiv: 1 x APP controler bluetooth 1 x Manual de Utilizare

Instalarea Software-Ului De

Primul telefon de instalare APP: APP nume: LAMPA LED

Introduceți APLICAȚIA și faceți clic pe semnul "+" pentru a adăuga un nou serviciu.

Numele dispozitivului este: LED BLE După adăugarea este completă, faceți clic pe LED BLE pentru a intra în control Bluetooth lumina șir de interfață.Instrucțiuni de conectare: 1. Telefonul mobil scanează codul QR pentru a instala APLICAȚIA; în APP Store și Google Play, cont este necesar pentru a fi descărcate; Tencent Cerere Po pot fi descărcate direct; 2. După descărcarea APLICAȚIEI; conecteze telefonul mobil la Bluetooth corp de iluminat.În primul rând, telefonul se transformă pe Bluetooth; apoi lampa este pornit.Apoi deschideți APLICAȚIA; în acest moment, aplicația se va conecta automat la Bluetooth corp de iluminat; nu manual conn ect la Bluetooth la telefon setări.Setările telefonului mobil Bluetooth căutare pentru dispozitive Bluetooth Unele telefoane mobile pot fi căutat în afară, unele de căutare nu iese, căutare nu iese nu este acceptat de sistem de telefon mobil, nu înseamnă că APLICAȚIA nu poate fi folosit.Al treilea rând, deschideți APLICAȚIA, aparatul nu poate fi conectat. 1. Verificați dacă lampa este alimentat în mod normal. 2. Este un telefon compatibil Bluetooth. 3. Este acolo orice alt telefon mobil conectat deja, dacă acesta este conectat, vă rugăm să deconectați, Bluetooth 4.0, acceptă numai unul-la-mai-mulți, nu are suport multi-la-mai-mulți control; 4. Dacă dispozitivul Bluetooth este conectat la telefon, stabilind, dacă este conectat, vă rugăm să deconectați Deschide, APLICAȚIA de fundal ieșire și redeschide, APLICAȚIA să se conecteze automat; 5. Funcționarea normală sau în imposibilitatea de a conecta, vă rugăm să ieșiți din aplicația și deschideți-l; 6. Ieșiți din APP fundal, reporniți telefonul, re-putere lumina; re-deschide APLICAȚIA software de conectare.Instrucțiuni: 1.DIM interfata: Culoare interfața este împărțită în inel de culoare, mod scenă.Inelul de culoare poate ajusta luminozitatea luminii; Modul poate alege modul dorit;există 0%,10%,20%,30%,40%,50%,60%,70%,80%,90%,100% modele. 2.Dispozitiv de interfață listă:puteți actualiza conexiunea și pentru a găsi toate dispozitivele aici.puteți controla sau de a anula dispozitiv.

3.Muzica:puteți controla dispozitivul de muzică în telefonul dvs., puteți regla frecvența de ieșire,schimba modul de ieșire, 4.Timer:Timer puteți seta dorit rândul său, la timp și opri timp.

Plata:

1.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda.

3.Dacă nu puteți checkout după Scopul de aproape, vă rugăm să Re-comanda și checkout

4.Dacă nu puteți plăti prin aceste operațiuni, vă rugăm să ne contactați sau Balioilhaircare.ro servicii pentru clienți.

Dacă nu știți cum să facă plata ,vă rugăm să faceți clic aici:

Transport

1.Toate Elementele vor fi livrate în termen de 48 de ore după ce plata a fost confirmată.

2.Vom alege cel mai rapid mod de transport maritim bazate pe diferite țări.

Astfel încât, uneori este posibil să observați că metoda de expediere este diferit de selectat.Dar vă rugăm să nu vă faceți griji,Dacă nu puteți obține elementele de protecție în timp, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal.Uneori poate o mica intarziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore, vă rugăm să verificați cu gunoi caseta de e-mail.

3.Timpul de livrare este dincolo de controlul nostru.Acestea sunt afectate de mulți factori,dar vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve.

Etichete: dimmer led 12 v, lutron pwm dimmer, 12v putere suppli, dimmer led, 12v led dimmer, ledstrip dimmer 12 v, led dimmer mi, wifi led dimmer de la distanță, bluetooth dimmer led, dimmer dublu

Numărul De Model Singură Culoare LED Variatoare 12V 12 V
Pene 5 12V Led dimmer
Sursa De Alimentare DC
Material Plastic
Caracteristici 4 bluetooth controler cu led-uri
Caracteristici Variatoare Pentru Lămpi Cu Led-Uri
Pană 1 Lumina De Control
Max. Sarcina De Putere 288W
funcția 5 Muzica Controler Cu Led-Uri
Pene 4 Bandă LED Dimmer
Pană 3 Variatoare Pentru Lămpi Cu Led-Uri
Garanție 2 Ani
Funcția 1 Dimmer Bluetooth
Caracteristici 5 Luminozitatea LED-uri Controler
Tip De Element Variatoare
Tensiune 5V-24V
Pană 2 Dimmer Pentru Led-Uri De Striptease
funcția 3 benzi cu led-uri controler
Caracteristici 1 Controler pentru benzi cu LED-uri
Funcția 4 Led-Uri De Control De La Distanță
Funcția 2 Controller Led
Certificare ROHS
Caracteristici 2 Led-Uri Controler De Muzică
Caracteristici 3 Controler Banda Led
Numele produsului variator de lumina

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea