LED Dimmer 220V 110V 230V AC Triac Dimmer Wireless 2.4 G RF Control de la Distanță Inteligent Wifi S1-B Push Întrerupător Dimmer pentru LED-uri Lampa de 220v

20.61lei

29.44lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

AC Triac RF + Push Dimmer (MJJCLED-S1-B)

RF reglaj/Leading edge sau trailing edge/Min luminozitate reglabil/Push Dim Perete/cutie de joncțiune de montare

Caracteristici:

● RF + Push AC fază-cut dimmer, 1 canal de ieșire. ● Pentru a estompa și a comuta singură culoare estompat LED lămpi incandescente tradiționale și lumini cu halogen. ● 256 de niveluri 0-100% reglaj lin, fără nici un flash. ● Vârf a intensității luminoase sau posterior de reglaj stabilite prin comutator dip. ● Min luminozitatea poate fi setată de cheie. ● Compatibilitate cu Skydance 2.4 G singură zonă sau mai multe zone de reglaj control de la distanță. ● Conectați cu extern împingeți comutatorul pentru a obține on/off și 0-100% funcția dimming. ● Ușor pentru a fi plasate în perete standard cutie de joncțiune în spatele unui împinge switch.

Cum pentru a se Potrivi de Control de la Distanță?

Utilizatorul final trebuie să fie pereche la emițător la receptor înainte de a utiliza,în etape, după cum urmează: *** Meci: apăsați Scurt meci-cheie, apăsați imediat tasta on/off de la distanță. *** Ștergere: Apăsați și țineți apăsat meci cheie pentru 5s și a șterge tot de meci, lumina clipește de 5 ori înseamnă toate se potrivesc telecomenzi au fost șterse.

Ce fel de Lămpi compatiable cu ?

● Estompat LED lămpi, sarcina Maximă 200W @ 220V, 100W @ 110V, din Cauza varietate de lampă cu LED-uri modele, numărul maxim de lămpi cu LED-uri este în continuare dependentă de factorul de putere rezultat atunci când este conectat la dimmer. ●Triac Estompat LED-uri drivere,sarcina Maximă 200W @ 220V, 100W @ 110V, numărul Maxim admis de drivere este 200W împărțit de driver plăcuța de rating de putere, și asigurați-vă că creșterea actuală este nu mai mult de 2 ori 65A. ●Iluminat incandescente și HV lămpi cu Halogen, sarcina Maxima 400W @ 220V, 200W @ 110V.

Funcții Principale:

Unul MJJCLED S1-B receptorul poate fi controlat de max 10 bucati de la distanță în termen de distanta de 30m

1. Toate receptoarele de sincronizare care lucrează în aceeași zonă.

Auto-transmitere: Un singur receptor poate transmite semnale de la telecomandă de la un alt receptor în termen de 30 m, atâta timp cât nu există un receptor în termen de 30 m, la distanță de control de la distanță pot fi nelimitate.Auto-sincronizare: mai Multe receptoare în termen de 30 m distanță poate lucra sincron atunci când acestea sunt controlate de către aceeași distanță.Receptor de plasament pot oferi pana la 30m distanta de comunicare.Metale și alte materiale metalice va reduce gama.Semnal puternic surse, cum ar fi routere WiFi și cuptoare cu microunde va afecta gama.Vă recomandăm pentru aplicații de interior care receptorul plasamente ar trebui să fie nu mai depărtate than15m.

2. Multi-Zona de lucru independent în diferite zone.

Fiecare receptor(una sau mai multe) într-o altă zonă, cum ar fi zona 1, 2, 3 sau 4.

S1-B(Receptor) și RF de la Distanță (Expeditor):

Împinge Dim Funcția:

Puteți adăuga, de asemenea, o împinge comutatorul pentru a realiza reglaj. ● Apăsați scurt: activați sau dezactivați lumina. ● Apăsați lung (1-6s): Apăsați și țineți apăsat pentru a pas-mai puțin de reglaj, Cu fiecare alte apăsați lung, nivelul de lumina merge în direcția opusă. ● Reglaj memorie: Lumina revine la meniul anterior nivelului de atenuare atunci când este oprit și din nou, chiar și la o pană de curent.

Notă:

Atunci când se calculează numărul maxim de sarcină lămpi sau drivere, puterea de intrare sau a curentului de intrare parametri de o singură lampă sau un driver trebuie să fie utilizate, puterea de ieșire parametrii nu pot fi utilizate.În plus, maxim de curent val de dimmer este 65A, suma de val de curent de mai multe estompat LED șoferii nu trebuie să depășească de 2 ori.în caz contrar, produsul va fi supraîncărcată și deteriorat.

Marginea sau posterior de reglaj setare:

Selectați marginea(înainte-fază) dimmer sau trailing edge(cu fază inversă) dimmer potrivit estompat LED lumina sau driver.

Min setare de luminozitate:

● Apăsați lung Min set cheie pentru 2s, lumina clipi de 2 ori, gata pentru min luminozitate setată, ● apăsați Scurt Min set cheie 1-6 ori, pentru a obține 6 min luminozitate: 5%, 10%, 15%, 20%, 25% sau 30%, lumina va ieșire curent min luminozitate imediat, ● apăsați Lung Min set cheie pentru 2s sau așteptați 8s, renunta min luminozitate setată, lumina va de ieșire de 100% automat luminozitatea

Se plânge cu Wifi-Releu:

● Poate fi setat pe 1-16 zone, 8 amintiri scenă, muzică de joc și timming rula. ● Include un cablu micro USB. ● Disponibil pe Android și IOS software-ul (Numele App: SkySmart).

Lista De Ambalare:

Conținutul pachetului depinde de tipul selectat.Setul cu 1 X S1-B + 1 X Telecomanda + 1 X Suport de la Distanță, vă rugăm să verificați modelul cu atentie inainte de plata.Notă: 1. Coletele nu este cu baterie pentru siguranța transportului. 2. RM1/Wifi/R1-1 de la distanță fără titular

Etichete: mjjc controler cu led-uri, dimmer led-uri wifi, dimmer led, comutator wifi, 12v led dimmer, lutron dimmer cu triac, 20a ac dimmer, smart led dimmer, led dimmer mi, tuya dimmer plug

Tip De Element Variatoare
Numărul De Model S1-B
Caracteristică 2 dimmer 220V
Max. Sarcina De Putere 240W
Material Plastic
Certificare ROHS
Lucra cu WIFI Controler
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 3 dimmer pentru led-uri lampa de 220v
Caracteristici dimmer 220V
Control De La Distanță în termen de 30 de milioane
Garanție 5 Ani
Caracteristică 1 Dimmer Cu Triac
Nume De Brand MJJCLED
RF Control de la Distanță Semnal 2.4 g
Reglaj cu Împingeți comutatorul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea