Magic Home SPI Controler cu LED-uri 2048 Pixeli Adresabile Mini WiFi Controler Pentru WS2811 SK6812 WS2812B Benzi cu LED-uri DC5V DC12-24V

32.29lei

35.10lei

-8 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Magic Home SPI Controler cu LED-uri 2048 Pixeli Adresabile Mini WiFi Controler Pentru WS2811 SK6812 WS2812B Benzi cu LED-uri DC5V DC12-24V

Caracteristici:

Tensiune de lucru: DC12-24V Sau DC5V

Semnal de ieșire: suport cu un singur fir driver IC, posibilitatea de a controla pana la 2048 de pixeli

Suport: Android 4.0 sau IOS 9.0 sau mai mare

Numele APP: Magic Home Pro

Temperatura de lucru: -20°-55°

Rezistent la apa: IP20

Dimensiune: aproximativ L53*W24*H11mm

Distanta: 20m(vizibil)

Aplicații: DC5V Poate folosi pentru WS2812B , SK6812 benzi cu LED-uri

DC12V Poate folosi pentru WS2811 , UCS1903 , SM16703 benzi cu LED-uri

Funcția produs:

Lucra cu Alexa, Google Asistent

Suport pentru 16 milioane de culori de control și reglare a luminozității

Suport pentru personalizate culori și conservarea

Grupul caracteristică

Lumina timer

Lumină și muzică ritm funcția de sincronizare

Instrucțiuni:Trei moduri de a conecta controlle

a) modul WiFi:

Acest modul are nevoie de înregistrare și autentificare, după complete de la 1 la 1 modul.(Vă rugăm să consultați modul de conectare c) Asigurați-vă că regulatorul a fost alimentat și niciodată nu a fost stabilit, vă rugăm să opereze ca pașii de mai jos.

1, faceți Clic pe"+" în colțul din dreapta sus și faceți clic pe "adăugare dispozitiv".

2, înregistrare și autentificare cont

3, Conectați dispozitivul la router

b) control de la Distanță prin Internet:

Aici puteți localiza WiFi controler prin intermediul internetului de oriunde din lume.În modul WiFi(modul conectare(a)).Păstrați WiFi router online, indiferent unde vă aflați, tu încă mai pot controla luminile cu APP, atâta timp cât nu e WiFi/3G/4G internet pentru smartphone-ul.

c) 1 1 modul:

Open mobile rețea WiFi semnal semnal, pentru a găsi "CONDUS net*****" semnal și conectați, apoi deschide Magic Home Pro APP.

FAQ:

1. De ce nu poate telefonul meu inteligent găsi Wi-Fi semnal de controller?

Vă rugăm să verificați dacă operatorul a fost conectat cu routerul sau nu, în același timp, funcția Wi-Fi a telefonului funcționează în mod corespunzător.

2. De ce nu pot conecta controller cu router-ul?

În primul rând, vă rugăm să vă asigurați pentru a introduce corect parola Wi-Fi.

Dacă parola este corectă și controlerul încă nu reușește să se conecteze cu router-ul, vă rugăm să opriți controlerul și router, apoi porniți routerul și controler 30 de secunde mai târziu.Și așteptați timp de 2 minute înainte de a începe APLICAȚIA.

Dacă problema nu poate rezolvată după operațiunile de mai sus, vă rugăm să restabiliți setările implicite din fabrică.

3. De ce nu controler arăta în APLICAȚIA după alege semnalul Wi-Fi de la operator în setarea telefonului?

Vă rugăm să actualizați APLICAȚIA listă de dispozitive de alunecare în jos pe ecran.Dacă încă nu a găsi controler, vă rugăm să încercați pentru a închide funcția de smart Internet selecție de telefon inteligent setări.Acest lucru este de a evita în mod automat de ieșire controler de semnal de conexiune din cauza indisponibil rețea.

4. Cum pentru a reseta controlerul?

Resetați WiFi controler de priză și deconectați conectorul repeatly de 4 ori, așteptați timp de 1-3 secunde de fiecare dată când vă conectați/deconectați conectorul.

Cum să-l folosească bine ?

1> Când descărcarea aplicației, urmați instrucțiunile pentru a instala.

2>Când instalarea este finalizată, interfața de mai jos va pop-up (foarte important)

.Numărul de margele , Default de 50 de ani ,Aceasta înseamnă că puteți controla pixel puncte, puteți ajusta în funcție de pixeli, puncte de control, sugerează: se completează în 2048

.Cabluri fel (foarte important), dacă nu știți, vă rugăm să consultați cumparator care a cumparat banda de lumină.Piața este, în general, BRG.Dacă alegerea nu este în regulă, atunci când vă alegeți verde, lumina este luminos albastru.

.IC de tip (foarte important), vă rugăm să selectați corect IC de tip în conformitate cu IC de lampa.Piața este, în general, WS2811/SK6812 Pachetul inclus : 1 X MINI wifi controler SPI

54076 Pixel Led Strip&Controller

Q: Cum pot obține o reducere?O: prețurile au arătat în magazinul nostru sunt la cel mai bun preț ne-ar putea oferi.E cel mai ieftin preț puteți obține.Cu toate acestea, în cazul în care comanda cantitatea este mai mare de 10 buc(cantitate totală pentru o comanda), puteti sa ne contactati inainte de plata, ne poate salva, probabil, unele costul de transport maritim pentru tine.Pentru comenzi mari, desigur, vom oferi un discount.Vă rugăm să urmați de mai jos procesul de a obține discount. 1. Face o comandă în primul rând, nu plătesc imediat. 2. Lasa-ne un mesaj pentru a ne spune cantitatea și metoda de transport maritim vrei. 3. Vom modifica cantitatea pentru tine cât mai curând posibil. 4. Trimite plata.Q: Ce pot să fac dacă nu am primit coletul pentru o lungă perioadă de timp?O: Dacă informațiile de urmărire arată părăsit China continentală sau Hong Kong, dar nici o informație cu privire local post office-ul, parcela acum este în drum spre țara ta, sau a sosit în țara dumneavoastră, dar nu există informații actualizate primite de la oficiul poștal local încă, vă rugăm să fie pacient să aștepte.Dacă protecția în timp este mai mică de 10 zile, dar încă nu ai primit coletul, vă rugăm să ne contactați, vom extinde protecția de timp pentru tine și să încerce să găsească un motiv pentru întârziere și să încerce să rezolve și să vă spun cele mai recente informații avem.

Etichete: mjjc controler cu led-uri, ledstrips mișcare, 2812b, orb cablu, rgbw sk6812, pc-ul wifi, led dimmer mi, sp108e, benzi cu led-uri ws2812b, ws2812b led benzi

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand teopek
Numărul De Model Magic Home
Material Plastic
Caracteristici Mini
Garanție 1
Max. Sarcina De Putere 144
Certificare ce

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea