Y3 Portabile fără Fir USB TV Consolă de jocuri Video Construi În 1700/3500 Joc Clasic 8G 16G Dublu Controller Jucător de Ieșire HDMI

137.59lei

250.15lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte: 1、6-buton Joystick Wireless: Double six-buton joystick wireless, doi jucători stimula PK.Spre deosebire de alte console de jocuri, de data aceasta, operatorul utilizează un șase-buton joystick wireless, care ne permite de a oferi o experiență diferită de joc.Conceptul de design este derivat din tendința de ori și tendință.

2、Linii Netede, Simplu și Generos: plug and play, cu un fir de manevrat, gama de semnal wireless mâner este de până la 8 metri.Comparativ cu scurt-line prin cablu mâner, wireless ocupa evită să-aproape de TELEVIZOR și poate proteja ochii mai eficient.Mini gazdă este echipat cu un controler wireless, și bucurați-vă de mai multă distracție!

3、Operație Simplă: trebuie Doar să conectați consola de jocuri la interfata HDMI a TELEVIZORULUI, pentru a regla TELEVIZORUL corespunzătoare HD canal, și puneți bateria în mâner pentru control de la distanță, plug and play, simplu și generos, ușor de operat.

4、TV Mini Consola de jocuri: suporta unul sau doi jucători pentru a juca jocuri în același timp, susține cinci tipuri de emulatoare: pentru FC, pentru SFC, pentru GBA, pentru SEGA și pentru MAME, suport descărcarea jocuri și jocuri preferate, făcându-te mai plăcută cu copiii dumneavoastră sau prieteni.

5、mai Bune Cadouri: Retro nostalgie, jocuri de familie, de vacanta jucării, cele mai bune cadouri pentru copii, poate că sunt fericit pentru a găsi interesul copiilor în joc.

Caietul de sarcini:

Nume: Mini HD Joc de Consola

Model: Y3 Mini

Numărul de jocuri: 1700/3500 jocuri clasice (opțional)

Culoare: negru

limba: engleză

Interfata: USB

Maner baterie: 2 baterii AAA (nu sunt incluse)

Infraroșu la distanță de mâner: aproximativ 8 metri

Domeniul de aplicare: suport pentru cele mai multe Televizoare cu HD interfețe

Iesi din joc: Apăsați tasta [SECECT tasta și tasta START] pe 1 ocupe în același timp de o secundă

Suport emulatoare: pentru FC, pentru SFC, pentru GBA, pentru SEGA și pentru MAME

Joc consola funcția: suport descărcarea jocuri și colectarea de jocuri, suport instant arhiva, joc 0 întârziere suport de înaltă definiție de ieșire, susține cinci tipuri de simulator

Mâner dimensiune: despre 12x5.3x1.8 cm/4.72x2.09x0.71 inch

Joc gazdă dimensiune: aproximativ 2.8x8.3x1.15 cm/1.10x3.27x0.45 inch

Lista De Ambalare:

Y3 Mini High-definition Joc Consola x 1

Controler de Joc fără fir x 2

Cablu de Date USB x 1

Manual x 1

Ambalare Culoare Cutie x 1

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: video consola x, cutie retro joc consola, incarcator choetech, pălărie de jocuri video, 8bitdo, mirascreen, legăturile nintendo, joc stick ios, psp-ul mobil, consolă de jocuri, joc sega

Certificare NICI unul
Nume De Brand CHOETECH
Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model -
droshipping Suport

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea