DATE BROASCA Consolă de jocuri Video 4K Ieșire HD Retro 600 Clasic 64 Bit Familie, Jocuri Video 2.4 G Wireless Dublu Gamepad Consola

147.71lei

205.14lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

PRODUS NOU-DATE FROG Joc Video Consola Suport pentru GBA/MAME

Spre deosebire de alte console de jocuri controlere, de data aceasta, operatorul suportă un șase-buton joystick wireless, care ne permite de a oferi o experiență diferită pentru jocuri de noroc.Cinci emulator de sprijin, personalizate download jocuri.Dacă nu vă place noastră de jocuri built-in, vă rugăm să nu vă faceți griji, puteți descărca jocurile tale preferate pe cardul SD.

Mini 620 Retro Jocuri Video Console

PS1 Mini 620 retro joc video consolă dublă gamepad 8 Biți de sprijin AV Ooutput TV de familie joc video .Dacă doriți să joace jocuri clasice cu prietenii sau familia, vă rugăm să-l aleagă!Se poate satisface cerințele dumneavoastră!

Mai nou 4K Video HD Joc Stick Consola

DATE BROASCA cele mai recente video controler de joc.Aduce cel mai bun conținut de joc și experiența de joc.Deschide Linux source code sistem, cu 32GB / 64GB card, built-in 3000 + / 10000 + jocuri.Rus jucătorii pot alege, de asemenea 2000+ pur rusesc joc meciuri CPU: dual-core cortex-A7. Suport ATARI/ PS1 / FC / GBA / PS1 / MD / SFC / GB / GBC /MAME și mai mult de 40 de formate de joc.Cu dual wireless controlere gamepad este cireasa de pe tort.Suport 4K Ultra HD TV de ieșire video (1080P / 720P) și monitoare și proiectoare cu intrare HDMI.Și acest joc consola acceptă jucători pentru a căuta jocuri, acceptă jucători pentru a personaliza jocuri preferate și puteți juca și de a descărca jocuri de la sine.Vine cu un joystick wireless dual mâner, jucând toate marile jocuri vă permite să vă bucurați de bucuria de joc mai mult, permițându-vă să reamintească rapid și bucurați-vă de bucurie de copilarie!Dacă ai nevoie de o listă, aveți posibilitatea să contactați vânzătorul pentru a obține lista de joc!

Acceptă Descărcarea Jocuri De Unul Singur

1. Lista de joc, inclusiv PS1/ATARI/MAME/SFC/FC/GBA/GB/GBC/MD simulator jocuri total 3000+/10000+jocuri 2. Istoria joc, joc listă de înregistrare, sortate în funcție de timp, jocul a intrat de 3. Colectare joc, puteți folosi butonul R2 pentru a colecta sau uncollect jocurile tale preferate 4. Joc de căutare, bazată pe engleză meci plin sau interogare de cuvânt cheie, Chineză prima scrisoare de interogare corespunzătoare de joc 5. Setări de joc, tasta setări sunet Vizualiza fișierele locale, a restabili setările implicite, informații de sistem,setările de ieșire

Descarcă Joc Pașii

Pasul 1:Descarcă joc fișier Pasul 2: Conectează TF card pentru pc cu cititor de card Pasul 3: Copiați fișiere de joc în folderul corespunzător(numele de emulator) Pasul 4: de a Introduce cardul în consola de joc,conectați consola de jocuri și porniți-l Pasul 5: de a Găsi dvs. de joc și începe să joci(puteți utiliza funcția de căutare)

2.4 G Dual Wireless Gamepad Controller

Am configurat corespunzător 2.4 G dual wireless gamepad controller pentru tine.Conectați-vă la TELEVIZOR și să se joace jocul tău preferat.Te las să fii intim cu familia, prietenii și copiii și să simtă farmecul jocului!

Suport Pentru Mai Multe Formate De Joc

Mare de configurare.CPU: dual-core cortex-A7. Suport PS1/ATARI/MAME/SFC/FC/GBA/GB/GBC/MD și mai mult de 40 de formate de joc.Joaca toate jocurile importante!Meriți!

Suport Ieșire HD

1. Conectați ieșire HD de la prima TV 2. Introduce built-in TF conținut de joc card 3. Folosind adaptorul de încărcare pentru a vă conecta la putere va porni automat

Diverse Combinații

În scopul de a satisface nevoile diferite de cumparatori, am combinat si asortat consola de jocuri, puteți alege în funcție de propriile preferințe și nevoi.Fiecare are un alt card de capacitatea și numărul de jocuri.De exemplu: 32GB card 3000+jocuri, card de 64GB 10000+jocuri, card de 16GB 2000+ Russian games, card 128MB 2 test jocuri, card de 64GB + card de 16GB (10000+jocuri si 2000+ Russian jocuri) poți să o faci în funcție de nevoile dumneavoastră Alegeți, există întotdeauna unul pentru tine!

Pachetul Include:

1 x Stick Joc de Consola 1 x receptor fără Fir 2 x Controller 1 x cablu de Încărcare 1 x manual de Utilizare 1 x cablu HD TF card (opțiune)

4K wireless consola de jocuri care suporta jocuri de economisire

Cu gust de copilărie, mai mult de 1.700 de jocuri sunt construite în.Cel mai important, ne-au adus mai multe beneficii pentru prieteni ruși.Am adaugat 1.300 de jocuri rusești și o suplimentare de 1.800 de jocuri în engleză, puteți alege în funcție de dumneavoastră preferat, și consola suporta jocuri preferate și de a salva jocuri.

Double six-cheie joystick wireless, dublu jucători stimula PK

Spre deosebire de alte console de jocuri controlere, de data aceasta, operatorul suportă un șase-buton joystick wireless, care ne permite de a oferi o experiență diferită pentru jocuri de noroc.Conceptul de design este derivat din evoluția și tendința de ori, și am unanim acceptat opiniilor clientilor.Joaca jocuri clasice cu bun prieteni sau membri ai familiei, amintiți-vă o copilărie fericită, uita de probleme de viață și de muncă, vă rugăm să nu dor de ea, asigurați-vă că să-l aleagă!Acest joc consola poate satisface cerințele dumneavoastră!

Cinci emulator de sprijin, personalizate, download jocuri

Consola de jocuri este echipat cu dual telecomenzi wireless și susține cinci tipuri de emulatoare: FC, SFC, GBA, SEGA, MAME.Dacă nu vă place noastră de jocuri built-in, vă rugăm să nu vă faceți griji, puteți descărca jocurile tale preferate pe card SD, suport Jucători personaliza jocurile lor preferate și puteți juca și de a descărca jocuri de la sine.Te las să fii intim cu familia, prietenii și copiii și să simtă farmecul jocului!

Etichete: joc nintendo 64, video consola x, laser ps4, cutie retro joc consola, joc ps3, ne, NINTENDO A COMUTA, data broasca, consol joc, joc sega

Numărul De Model Y3
Nume De Brand DATE DE BROASCA
funcția 3 Suport TV HD de ieșire
Plug Type UE Plug
Function1 Suport pentru Card SD extinde
Function2 Suport 4K TV
Model joc video
culoare negru
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Caracteristică HD, Console de jocuri
Pachet Da
Jocuri Built-in de 600 de jocuri clasice
Funcția 4 Salva Progresul Joc
Simulator Pentru NES/SNES/SEGA/GBA/MAME

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea